PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Yaş Kış Kupası eleme maçları başladı!


Hasret
02-06-2009, 15:08
14 Yaş Avrupa Kış Kupası eleme maçları, Kocaeli'de başladı

Türkiye ile birlikte Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Rusya, Slovenya ve Ukrayna takımlarından toplam 28 sporcunun katıldığı 14 Yaş Avrupa Kış Kupası eleme maçları için İzmit Tenis Kulübü'nde tören düzenlendi, ardından da kuralar çekildi.

Eleme usulü yapılacak maçlarda Türkiye-Slovenya, Yunanistan- Bulgaristan, Romanya-Rusya ile eşleşti. Ukrayna takımı ise Moldova takımının turnuvaya katılmaması dolayısıyla Türkiye-Slovenya maçının galibiyle karşılaşacak. Avrupa Tenis Birliği Yönetim Kurulu üyesi Ayda Uluç, yaptığı açıklamada, 14 Yaş Avrupa Kış Kupası'nın 25 yıldır yapılan bir organizasyon olduğunu belirtti.

Çeşitli ülkelerde yapılan eleme müsabakalarının ardından kazananın belirlendiğini söyleyen Uluç, ''Türkiye Avrupa Tenis Birliği'nin bu organizasyonuna her sene katılmaya özen gösteriyor. Müsabakalar uluslararası standartlara göre organize ediliyor ve kapalı kortlarda gerçekleşiyor. 14 Yaş Avrupa Kış Kupasının bu ayağında da İzmit Tenis Kulübü Avrupa standartlarına uygun tenis kortlarıyla göz dolduruyor'' dedi.

Maçlar, 8 Şubat Pazar günü sona erecek. Turnuvanın final müsabakaları ise Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak.