PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışında çalışarak 2 bin dolar kazanabilirsiniz! İşte detaylar


ALONE53
02-06-2009, 12:54
Yurtdışında çalışarak 2 bin dolar kazanabilirsiniz! İşte detaylar
6 Şubat 2009 09:45
Kurtköy'de açtıkları ilk mağaza ve üretici fiyatları ile tekstil sektörüne büyük hareket getiren MOL'ün CEO'su Oktay Özdemir 8 bin kişiye yurt dışında iş imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Ağır kan kaybeden Türk tekstili yeni bir çıkış yolu arıyor. Hem de işsizlere umut olacak bir projeyle... MOL CEO'su Özdemir Kanal D Haber Muhabiri Ahmet Arpat'a o projeyi anlattı.

- 8 bin Türk nereye gidecek?

Şimdi özellikle Türkiye'den başlayarak Almanya, İsviçre ve Avrupa'nın birçok ülkesinde MOL mağazalar hareketi başladıktan sonra dünyanın 40 ülkesinden MOL'a yatırım yapmak için talepler geldi. Biz ilk durağımızı Almanya olarak seçtik ve buradaki çalışanlarımızı da Almanya'ya götüreceğiz. Bizim istediğimiz; yurtdışında kariyer yapmak isteyen ve geleceğini yurtdışında planlamak isteyen kişiler mertermarkalarbirligi.com'dan iş başvurusunda bulunsunlar. Amacımız burada özellikle üretimi güçlendirerek bütün dünyada 'Made in Turkey'i bir marka olarak ortaya çıkarmak, dünyaya bu markanın gücünü göstermek.

- Birçok üniversite mezunu şu anda işsiz sizinle çalışmak için ne gibi şartlar gerekiyor?

Lise mezunu olması ve İngilizce bilmesi yeterli. Biz MOL Akademi'deki 3 aylık periyotta gerekli olan eğitimi veriyoruz. Şunu söyleyeyim özellikle mühendis olup ara eleman olarak çalışmak isteyenler lütfen mertermarkalarbirligi.com'dan bize başvursunlar. Çünkü şu anda ciddi bir üretim talebi almış bulunmaktayız.

- Yurtdışına giden personel orada ne kadar para kazanacak?

1000 $ ila 2000 $ arasında bir ücret alacaklar. 2009 yılının Türkiye'de üretim yılı olmasını diliyorum ve lütfen hızlıca başvursunlar biz 2009 yılı sonuna kadar dünyanın birçok ülkesinde 108 MOL mağazası açmayı hedefliyoruz. Buradan belediye başkan adaylarına da sesleniyorum, Türkiye'de üretimi destekleyin, biz de Türkiye'de üretimi destekleyenlere oy verelim.

Yurtdışında çalışma imkanından yaralanmak için mertermarkalarbirligi.com adresinde yer alan iletişim formları vasıtası ile iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
http://www.memurlar.net/haber/131208/
Kanaldhaber.com.tr