PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Aslan" sözleşme uzattı!


Hasret
02-06-2009, 03:15
''Aslan'' lakaplı Türk boksör Mahir Oral, Hamburg kentinde bulunan Arena boks şirketiyle olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı!

Kısa bir süre önce evlenen Mahir, bu konuda uzunca bir süre ayrıntılı şekilde düşündüğünü, şirket sahibi ve menajeri Ahmet Öner'in, kendisini dünya sıralamasında çok ileriye taşıyabileceğine inandığını ifade etti.

Arena'daki havadan da çok memnun olduğunu kaydeden Mahir, ''Antrenör Hans-Joachim Witte'yle çalışmak büyük zevk veriyor. Boksörlerle çok iyi anlaşıyoruz. En önemlisi de, aile ve dostlarımın bulunduğu Hamburg kentinde kalabilirim'' dedi.

Öner de, Mahir'in Arena'da kalmak istemesine ve kalmasına çok sevindiğini belirterek, ''Güçlü olduğumuzu ve bir boksörü dünya şampiyonluğu karşılaşmasına götürebileceğimizi biliyor. Örneğin Juan Carlos Gomez 21 Mart'ta Vitali Klitschko'ya karşı dünya şampiyonluğu için mücadele edecek. Mahir dünya listelerinde çok iyi bir yerde. Eğer her şey iyi giderse bu yıl içinde dünya şampiyonluğu için mücadele etme fırsatını yakalar'' diye konuştu.

Öner, Mahir'in mayıs ayında Kofi Jantuah'a karşı mücadele edeceğini ve bu rakibini yendiği takdirde dünya şampiyonası mücadelesi için büyük bir fırsat yakalayacağını kaydetti.