PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..::Yapım Aşamasındaki Filmler::..


morciii
02-05-2009, 14:34
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/uzay-yolu-11/uzay-yolu-11-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/uzay-yolu-11)Star Trek XI (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/uzay-yolu-11)Uzay Yolu 11 (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/uzay-yolu-11)Kaptan Kirk ve Bay Spock'in birlikte yaptıkları ilk uzay yolculuğu görevi.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/terminator-salvation/terminator-salvation-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/terminator-salvation)Terminator Salvation (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/terminator-salvation)Kıyamet Günü yaşandıktan sonra, 2018 yılındayız. Beklenildiği gibi makineler kontrolü ele geçirmiş ve geriye kalan bir grup insan Skynet'e ve ordularına karşı bir direniş başlatmıştır.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/3/buz-devri-3/buz-devri-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/buz-devri-3)Buz Devri 3 (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/buz-devri-3)Ice Age 3 (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/buz-devri-3)Serinin bu bölümünde kahramanlarımız sıcak bir adadalar ama ters giden şey adanın yöneticisi durumundaki zebra onları adada istememektedir.