PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..::Yakında Vizyona Girecekler::..


morciii
02-05-2009, 14:33
Pek Yakındaki Filmler
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/defiance/defiance-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/defiance)Defiance (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/defiance)Defiance
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/recep-ivedik-2/recep-ivedik-2-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/recep-ivedik-2)Recep İvedik 2 (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/recep-ivedik-2)Recep İvedik 2 de macera bu kez İstanbul'da sürüyor. Recep İvedik'in başında ona göz açtırmayan babaannesi vardır.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/X-Men-Origins-Wolverine/X-Men-Origins-Wolverine-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/X-Men-Origins-Wolverine)X-Men Origins Wolverine (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/X-Men-Origins-Wolverine)Wolverine , Victor Creed'dan intikam almak istemektedir.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/karanliklar-ulkesi-3/karanliklar-ulkesi-3-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/karanliklar-ulkesi-3)Underworld: Rise Of The Lycans (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/karanliklar-ulkesi-3)Karanlıklar Ülkesi 3 (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/karanliklar-ulkesi-3)Karanlıklar ülkesi 3'de diğer iki filmin eski tarihi anlatılmaktadır.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/limon-agaci/limon-agaci-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/limon-agaci)Etz Limon / Lemon Tree (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/limon-agaci)Limon Ağacı (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/limon-agaci)Bu ironik ve iyimser dramın kahramanı, limon ağaçlarını korumak için İsrail devletiyle mücadeleden sakınmayan Filistinli bir dul kadındır.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/4/harry-potter-ve-melez-prens/harry-potter-ve-melez-prens-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/harry-potter-ve-melez-prens)Harry Potter And The Half Blood Prince (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/harry-potter-ve-melez-prens)Harry Potter ve Melez Prens (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/4/harry-potter-ve-melez-prens)Melez Prens'de Voldemort'un geri dönüşünü Sihir Bakanlığı'nın da kabul etmesiyle artık herkes Harry'i "Seçilmiş Kişi" diye çağırmaya başlar.Harry, vaftiz babası Sirius'tan kendisine miras mallar kaldığını öğrenir.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/3/wild-child/wild-child-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/wild-child)Wild Child (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/wild-child)Wild Child, doğaya tutku ile bağlı olan bir prensesin ailesi tarafından ciddi bir yatılı okula gönderilmesini anlatıyor.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/3/first-sunday/first-sunday-afis01.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/first-sunday)First Sunday (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/first-sunday)Durell ve LeeJohn günlerini boş işlerle geçiren iki serseri arkadaştır. Başlarını sürekli belaya sokarlar. Yine bir belaya bulaşmışlardır
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/3/ask-dedektifi/ask-dedektifi-afis01.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/ask-dedektifi)Watching The Detectives (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/ask-dedektifi)Aşk Dedektifi (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/3/ask-dedektifi)Hayatını sürekli olarak film gibi yaşayan Neil (Cillian Murphy) aynı zamanda bir video dükkanına da sahiptir.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/2/control/control-afis01.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/2/control)Control (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/2/control)Kontrol (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/2/control)Joy Division grubunun erken yaşta dünyaya veda eden solisti Ian Curtis’in hayatını anlatıyor.