PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..::Bu Hafta Vizyona Girenler::..


morciii
02-05-2009, 14:23
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/frost-nixon/frost-nixon-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/frost-nixon)Frost/Nixon (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/frost-nixon)Nixon, Amerikan tarihinde iki kez başkan yardımcılığı, iki kezde başkanlık yapmıştır.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/prenses-lissi-ve-kar-adami-yeti/prenses-lissi-ve-kar-adami-yeti-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/prenses-lissi-ve-kar-adami-yeti)Lissi And The Wild Emperor (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/prenses-lissi-ve-kar-adami-yeti)Prenses Lissi Ve Karadamı Yeti (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/prenses-lissi-ve-kar-adami-yeti)Lissi ve Kral Franz birlikte mutlu bir hayat yaşamaktadırlar. Günün birinde Çirkin,şişko Karadamı Yeti'nin Lissi'yi kaçırması mutluluklarının üstüne karabulut gibi çöker.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/kirpi/kirpi-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/kirpi)Kirpi (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/kirpi)Film, birbirlerinden intikam almak için akla gelebilecek her yolu deneyen iki inatçı düşmanın, oldukça masumane başlayan çekişmelerinin giderek anormal boyutlara ulaşmasıyla ülke çapında bir kargaşaya yol açmasını anlatıyor.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/operasyon-valkyrie/operasyon-valkyrie-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/operasyon-valkyrie)Valkyrie (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/operasyon-valkyrie)Operasyon: Valkyrie (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/operasyon-valkyrie)İkinci Dünya Savaşı sırasında, birkaç Alman subayı Adolf Hitler'e suikast yapmayı planlarlar.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/zafer-ve-gurur/zafer-ve-gurur-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/zafer-ve-gurur)Pride and Glory (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/zafer-ve-gurur)Zafer ve Gurur (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/zafer-ve-gurur)New York polis teşkilatında dört polis öldürülünce, tüm teşkilat katilleri yakalamak için harekete geçer. Manhattan Polis Şefi Francis Tierney, dedektif oğlu Ray Tierney’den davayı yürütmesini ister.

http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/sahtekar/sahtekar-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/sahtekar)Changeling (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/sahtekar)Sahtekar (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/sahtekar)Chistine eve döndüğünde oğlu Walter'ın kaybolduğunu öğrenir. Aylar süren aramalardan sonra Walter geri döner ancak Christine dönen çocuğun oğlu olmadığını başka biri olduğunu söyler ve insanlarıda buna inandırmaya çalışır.

</SPAN>