PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ..::Gelecek Hafta Vizyon::..


morciii
02-05-2009, 14:15
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/suphe/suphe-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/suphe)
Doubt (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/suphe)Şüphe (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/suphe)Bronx’taki St. Nicholas kilisesinde Rahip Flynn, korkunun ve disiplinin gücüne yürekten inanan Rahibe Aloysius Beauvier’in ateşli bir şekilde savunduğu katı gelenekleri yıkmak için çaba göstermektedir.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/oldur-beni/oldur-beni-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/oldur-beni)
Öldür Beni (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/oldur-beni)Ozan ve Atilla köy köy gezip köy yaşamı, yöresel yemekler gibi konularla ilgili TV programı yapan iki arkadaştır.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/gercek-masallar/gercek-masallar-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/gercek-masallar)
Bedtime Stories (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/gercek-masallar)Gerçek Masallar (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/gercek-masallar)Skeeter Bronson’ın uyku öncesinde küçük kuzenlerine anlattığı masallar gerçekleşmeye başlamıştır.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/dunya-ile-desie/dunya-ile-desie-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/dunya-ile-desie)
Dunya & Desie (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/dunya-ile-desie)Dünya ile Desie (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/dunya-ile-desie)Dünya & Desie birbirinden tamamen farklı iki hayatı paylaşan çok yakın iki arkadaştırlar.Dünya, ramazan, imamlar ve Mekke sembolleriyle yetiştirilmiş Faslı bir kızdır. Desie ise, peynir, tahta nalınlar ve laleler kadar Hollandalıdır.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/besirle-vals/besirle-vals-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/besirle-vals)
Waltz With Bashir (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/besirle-vals)Beşir’le Vals (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/besirle-vals)Yönetmen olan Ari Folman bir arkadaşıyla sohbet ederken ona gördüğü bir kabusu anlatır, rüyasında 26 tane köpeğin kendisini kovaladığından bahseder.
http://fragman.vizyondaki-filmler.com/5/benjamin-button-un-tuhaf-hikayesi/benjamin-button-un-tuhaf-hikayesi-afis.jpg (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/benjamin-button-un-tuhaf-hikayesi)
The Curious Case Of Benjamin Button (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/benjamin-button-un-tuhaf-hikayesi)Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (http://www.vizyondaki-filmler.com/sinema/5/benjamin-button-un-tuhaf-hikayesi)Birinci Dünya Savaşı'nda oğlunu kaybeden kör bir saatçi, gidenler belki geri döner düşüncesiyle tren istasyonuna yaptığı bir saati geri işlemesi üzerine kurar.