PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Trend İğnesiz Botoks...


morciii
02-05-2009, 14:07
Yeni Trend İğnesiz Botoks...
http://www.ailem.com/images/news/1/skincode(1).jpg Şimdilerde, güzellikte son trend; iğnesiz botoks... Cildinize tazelik ve güzelliği acı çekmeden, keyifle kazandırabilirsiniz...
İsviçre patentli Skincode, sizin için botoks etkili Cellular Wrinkle Prohibiting Serum’u (Hücresel Kırışık Önleyici Serum) yarattı.
"Yaşlanma ile savaşmak yetmez! Şimdi, onu durdurma zamanı" sloganı ile lanse edilen mucize serum, Skincode’un tüm ürünleri gibi İsviçreli dermatologların titiz çalışmaları sonucunda güzelliğine düşkün, her dem genç görünmek isteyen bayanlar için yaratıldı.
Skincode’un bu yeni ürünü, hücre yenilenmesi ve hücre ****bolizması üzerinde uyurıcı etkileri olan ACR’nin yanı sıra yeni nesil ACR-Complex G2’yi de ihtiva ediyor. ACR kompleksi, hayvansal kaynaklı hiçbir madde veya aktif içerikler barındırmıyor.
İğnesiz, Acısız Botoks...
Zengin içerikli Wrinkle Prohibiting Serum’un bileşimindeki Hyaluronic Acid, kırışıklık gidermede son derece etkin bir içerikle hazırlanmış. Ciltteki ince çizgileri dolduran, cilde yumuşaklık ve esneklik kazandıran bu serum, içeriği sayesinde cildi canlandırıcı özelliğe sahip. Hyaluronic Acid, Carnosine ve antioksidan bazlı botoks özelliği gösteren kompleks bir yapıya sahip olan bu ürün, yüzdeki ince mimik çizgilerini ve kırışıklıkları hedef alıyor. Cildi serbest radikallerden arındıran bu yapı, cilde pürüzsüzlük ve ciltteki esastikiyetin devamını sağlıyor. Skincode’un jel formundaki serumu Wrinkle Prohibiting Serum, bileşimindeki ginseng özü sayesinde mikro sirkülasyonu aktive ediyor, bütün ****bolizmayı uyarıyor. Cilde derinlemesine nüfuz eden serum cildi pürüzsüzleştirerek, yumuşacık bir dokunuş sağlıyor.

glavrone
05-27-2022, 06:27
https://kerbymethodconsulting.com/----85262/
https://sanakanwalfashion.com/----/
https://advocatesnairobi.com/---/
https://starsone.site/---/
https://advocatesnairobi.com/-----/

glavrone
05-27-2022, 10:13
https://myfemalefunda.com/---/
https://kerbymethodconsulting.com/----44649/
https://enjazalkhaleej.com/---/
https://enjazalkhaleej.com/--4-/
https://kerbymethodconsulting.com/---45126/

glavrone
05-28-2022, 10:14
https://sanakanwalfashion.com/----/
https://angosiam.com/---/
https://advocatesnairobi.com/---/
https://advocatesnairobi.com/-----/
https://myfemalefunda.com/meat-co-souk-madinat/