PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri'ye SAĞLAM öneri


pesimist
12-20-2007, 14:34
Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın Kayseri'ye Rico-Higuain ve Diatta'yı önerdiği öğrenildi

Devre arası transfer döneminde futbolcu alıp almayacakları adeta yılan hikayesine dönen Beşiktaşımız'da, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ile Sinan Engin'in yabancı kontenjanını boşaltma çabalarının sürdüğü belirtildi. Geçtiğimiz günlerde takıma izin vererek Kayseri'ye giden Sağlam, burada sarı - kırmızılı yöneticilerle ayaküstü yaptığı sohbette Ricardinho, Higuain ve Diatta üçlüsünü önerdiği öğrenildi. Bu üç oyuncudan Higuain hariç diğerlerinin bonservisiyle veya kiralık olarak teklif yapıldığı vurgulandı.
Futbolcularla konuştu

Bu gelişmelerin yanı sıra, Ertuğrul Sağlam'ın oyuncularla yaptığı toplantıda, gidecek futbolcuların yazılı olduğu listeyi henüz yönetime vermediğini söylediği vurgulandı. Sağlam, futbolcularına, "Transferi ve kimin gidip gitmeyeceğini kafanızdan atın. Önümüzde Vestel Manisaspor maçı var. Bu maçı da alarak ligin ilk yarısını zirveye yakın kapatalım. Sadece bunu düşünmeye çalışın" diye konuştuğu öğrenildi.

Sola takviye düşüncesi

Transfer çalışmalarının devam ettiği Beşiktaş'ta hem stoper, hem de forvet arayışlarının yanında sol kanada da takviye girişimleri sürüyor. Üzülmez'e alternatif arayan teknik heyetin, ya bir sol bek ya da bir sol açık alacağı belirtildi. Sol açık alınması durumunda ise Tello'nun sol beke çekileceği öğrenildi.

Öte yandan devre arasında gönderilmesi gündemde olan Ricardinho ile Diatta'nın paralarını almadan siyah - beyazlılardan belirtildi. Yönetimin, ülkesine giden Ricardinho ile Diatta'nın menajerleriyle önümüzdeki günlerde bir araya geleceği öğrenildi.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/23270.php)

Artık gitse şunlarda kurtulsak gerçekten büyük hataydı bu transferler.!