PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Özkan verilen şansı iyi değerlendirdi


kelebek35
02-05-2009, 12:13
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan, son haftalarda ortaya koyduğu performansla teknik direktör Mustafa Denizli'nin güvenini boşa çıkarmadı.



Geçen sezon iyi futboluyla başarılı bir dönem geçiren, ancak bu sezon başında inişli çıkışlı grafiğiyle eleştiriler alan Serdar Özkan, son haftalardaki futboluyla kendini buldu.
Denizli, Delgado ve Nobre'nin yokluğunda kaptanlık pazubandını Serdar Özkan'a verirken, genç oyuncu, özellikle Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Antalyaspor ile yapılan rövanş maçında attığı şık golle, aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getirdi.
Bu sezon bazen taraftarların tepkisini çeken siyah-beyazlı oyuncu, son maçlardaki performansıyla taraftarların da gönlünü aldı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Antalyaspor karşısında 71 dakika görev alan Serdar Özkan'ı ayakta alkışlayarak destek verdiler.

-YERLİLERİN EN GOLCÜSÜ-

Beşiktaş'ta genelde yabancı oyuncular skor yükünü çekerken, Serdar Özkan da attığı gollerle yerlilerin en golcü ismi oldu.
Kupada 2 gol kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, lig ve UEFA Kupası'nda ise takımına 1'er gol kazandırarak 4 gole ulaştı.
Serdar Özkan, Nobre, Bobo, Holosko ve Delgado'nun ardından Tello ile birlikte takımının en golcü 5. oyuncusu oldu.
Bu arada siyah-beyazlı takım, Serdar Özkan'ın gol attığı maçları rahat bir şekilde kazandı. Beşiktaş, genç oyuncunun gol attığı maçlarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Antalyaspor'u 3-1, Gaziantepspor'u 3-0 ve Siroki Brijeg'i de 4-0 yendi.
Öte yandan yıldız oyuncu, bu sezonki bütün gollerini BJK İnönü Stadı'nda, taraftarlarının önünde kaydetme başarısı gösterdi.

-ATTIĞI GOLLER-

Serdar Özkan'ın bu sezon attığı goller şöyle:
Turkcell Süper Lig:
Beşiktaş-Gaziantepspor: 3-0 (1 Gol)
UEFA Kupası:
Beşiktaş-Siroki Brijeg (Bosna Hersek): 4-0 (1 Gol)
Fortis Türkiye Kupası:
Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 3-1 (1 Gol)
Beşiktaş-Antalyaspor: 3-1 (1 Gol)



AA