PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balili'nin en iyi arkadaşı G.Saraylı futbolcu


kelebek35
02-05-2009, 11:41
Sivasspor'lu Balili içini İsrail basınına döktü: "Sanki İsrail'in bütün yükünü omuzlarımda taşıyorum. Yine de Türkiye'de mutluyum" dedi.



Sivasspor'un İsrailli yıldızı Pini Balili, ülkesinde One adlı internet sitesi ve Maariv gazetesine verdiği röportajlarda dostluk mesajları sundu.

One'a konuşan İsrailli futbolcu, "Son dönemde hayatımın en kötü dönemini yaşadım. Sanki İsrail'in bütün yükünü omuzlarımda taşıyorum. Ama kendime hakim olmayı biliyorum, çünkü politikayla ilgim yok. Takım arkadaşım İbrahim Dağaşan'ın Filistin bayrağını dikmesine de karışmaya niyetim yok. Dün konuştuk ve ikimiz de profesyoneliz. Şunu unutmayın ki, İsrail'e küfür eden tribünleri susturdu ve bu çok güzel bir jestti. Artık bu durumları göğüslemeye kendimi alıştırdım" diye konuştu.
'EN İYİ ARKADAŞIM ARDA'

Balili, Maariv'de bugün çıkacak açıklamalarında ise, "Kendimi Türkiye'de İsrail elçisi olarak görüyorum. 6 senedir buradayım, benden futbolumla bahsediliyor Galatasaray'ın ceza almasına gerçekten üzüldüm. Keşke Galatasaray taraftarı küfretmesiydi ve ceza almasaydı" dedi.

İstanbul'da birçok arkadaşı olduğunu belirten Balili, "En iyi arkadaşım Galatasaraylı Arda. Beraber kahve içiyoruz, sohbet ediyoruz. Başkanımız da bana çok iyi bakıyor, Bülent Uygun da benimle sürekli ilgileniyor. Burada hiçbir şikayetim yok" dedi.

- sabah