PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Takma Kafana Güiza !


Melancholy
02-04-2009, 17:09
http://www.medyaspor.com/Files/Images/08_12_2008_daniel_guiza.jpg


Rekabet içinde olan iki golcü, Samandıra’da kader arkadaşı oldular. İspanyol yıldıza moral veren Semih, "Bir gol atarsan, gerisi gelecek" diye konuştu.


Fenerbahçe'de en çok konuşan iki isim Semih Şentürk ile Daniel Güiza. Sarı lacivertli taraftarlar Semih için "niye oynatılmıyor?", Güiza için ise "Neden oynatılıyor?" yorumlarını dillerinden düşürmüyor. Saha içinde birbirine rakip olan iki golcü, saha dışında çok iyi dost.

Deivid'i Anlattı

Fenerbahçe formasını 10 yıldır sırtında taşıyan, genç golcü kimliğinden kurtularak gol krallığı unvanına eriştikten sonra tecrübeli bir futbolcu seviyesine gelen Semih, sıkıntılı günler geçiren takım arkadaşına anlamlı sözler ile destek verdi.

Kenneth Andersson, Pierre van Hoijdonk, Nicolas Anelka, Mert Nobre, Mateja Kezman gibi dünya yıldızları ile aynı formayı paylaşan Semih, iki yıl önce Deivid de Souza'nın yaşadığı uyum sürecini hatırlattığı Daniel Güiza ile antrenman sırasında hararetli konuşmalar yaptı. Basın mensuplarının da takip ettiği bu tablo ilk önce "tartışıyorlar mı?" şeklinde değerlendirildi. Ancak konuşmanın uzaması ve farklı dille konuşan iki futbolcunun birbirine yaklaşımı sonradan ortaya çıktı. Meğer lisan sorunu nedeniyle konuşma böylesine uzamıştı.

Antrenman bittikten sonra Semih yanına sokulan ve durumu merak eden arkadaşlarına sohbetin perde arkasını anlattı. Güiza'nın tribünlerden aldığı tepki nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kafana takma" diye sözlerine başladığını ardından da şöyle devam ettiğini söyledi:

Gol Hep Kaçar

"Stres yapma. Gol kaçar. Bu sadece senin sorunun değil. Dünyanın en büyük futbolcuları da böyle günler geçirir. Önemli olan orada kalmaman. Bir sonraki pozisyona konsantre olmalısın. Senin kaliteni herkes biliyor. Gol atar toparlarsın."

Hürriyet