PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılmaz: "Kupada Final Oynamak İstiyoruz"


Melancholy
02-04-2009, 16:56
http://www.medyaspor.com/Files/Images/2008_12_11_Evsel_Yilmaz.JPG


Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, ''Sezon başında söz verdiğimiz gibi kupada final oynamak istiyoruz. Bu çerçevede Fenerbahçe'yi elemekten başka düşüncemiz yok'' dedi.


Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm takım, yönetim ve camianın yarın akşamki maça kilitlendiğini, ilk maçta 1-0 yenildikleri karşılaşmanın rövanşında sahadan en az 2 gollü farkla galip ayrılarak yarı finale yükselmek istediklerini belirtti.
Fenerbahçe'nin çok iyi oyunculardan kurulu, güçlü bir kadroya sahip olduğunu, ancak kupada belirledikleri hedefi dikkate alarak devre arasında takıma 8 yeni oyuncu takviyesi yaptıklarını anımsatan Yılmaz, kalitesi tartışılmayacak bu oyuncuların katılımıyla Bursapor'un daha da güçlendiğini kaydetti.

Yılmaz, takımın yarınki maç öncesi motivasyon ve arzusunun çok üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, ''Yarınki maçı çok önemsiyoruz. Taraftarlarımız da çok önemsiyor ve yarın tribünlerin hınca hınç dolacağına inanıyorum. Sezon başında söz verdiğimiz gibi kupada final oynamak istiyoruz. Bu çerçevede Fenerbahçe'yi elemekten başka düşüncemiz yok. Taraftarlarımızın da muhteşem desteğiyle 90 dakika bitiminde gülen taraf biz olacağız'' diye konuştu.


AA