PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "G.SARAY'A tokat atan,yumruğu yer"


elas
12-18-2007, 12:36
“Adnan Polat muhalefetteyken başka konuşuyordu, iktidara gelince başka konuşuyor. Bana Moskova’da söylediklerini açıklarsam, şimdiki yerinde oturamaz...” Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu’nun bu sözlerine, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’tan jet yanıt geldi. Söz, Fanatik’e çok özel açıklamalar yapan Polat’ta: “Sadece bankalara borcumuz kaldı. Futbolcumuzdan personelimize kadar hiç kimseye tek kuruş ödememiz yok. Rüya gibi bir takım kurduk. Kulübe denilen Kalamış’ı harika bir duruma getirdik. Adamız mükemmel, transferlerimiz harika. Şampiyon olmalarına rağmen Fenerbahçe değil, biz modayız.”

‘Ne telaşı, hepsi çıldırdı...’

“Spor sayfaları en önemli yerlerini Galatasaray haberleriyle süslüyor. Ve bütün rahatsızlıklarının nedeni bu... Bırakın telaşa kapılmayı, hepsi çıldırmış durumda... Bütün amaçları beni, kendi taraftarıma, Futbol Federasyonu’na, spor kamuoyuna küçük düşürerek hedeflerimi engellemek... Asla başaramayacaklar. Bunlar küçük eylemler, basit düşünceler. Dün Mahmut bey çıktı, yarın Nihat bey, ilerleyen günlerde başkaları çıkacak. Ancak ben bunları kimin yaptırdığını biliyorum. Telaşlarını anlıyorum. Mart ayında kongre var. Hiç bir şey benim tekrar Galatasaray’da görev yapmama engel olamayacak.”

‘Yılanın başını ezeceksin!’

“Galatasaray’ın mali durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğinin farkında olanlar, sportif anlamda da zirveye çıkacağımızı hissedenler bu basit oyunlara sığınmasınlar. İleri giderlerse de her zaman dimdik ayaktayım. Yıllar önce yine aynı senaryoları yaşamıştım, hatta bizi durdurmak için birileri toplanıp, bazı medyadaki çalışanlara, ‘Bu Galatasaray’ı durdurmak çok zor. Durdurmamız için önce yılanın başını ezeceksin’ demiş. Örnek gösterdikleri ben ve Adnan Sezgin’di. Ne oldu? Koca bir sıfır. Adnan Polat yine dimdik ayakta. Galatasaray camiasına tokat atarsanız, yumruğu da yersiniz...”

FANATİK / Yalçın DÜMER
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/30682_1_070712105205.jpg