PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : burcunu söyle,mayonu söyleyeyim..


Hasret
02-03-2009, 03:12
Hiç aklımıza gelmezdi ama mayo ve bikini zevkimizin oluşmasında da burçlarımız büyük rol oynuyormuş.Mesela Aslan burcu lame ve dore mayoları seçerken Terazi renk uyumuna önem verirmiş.Koç insanı canlı renklere bakarken Yengeçler sadelikten yana tavır koyuyormuş.Siz en iyisi burcunuza göre mayo-bikini stilinize göz atın.


KOÇ: (21 Mart - 20 Nisan)
İdeal Renkleri: Alev kırmızısı ve parlak kırmızılar...

Girdiği her ortamda enerjisiyle dikkat çeken Koç insanı canlı, hareketli ve renkli kişiliğiyle tanınır.İlgi odağı olmaya alıştığı için genellikle parlak ve canlı renkleri tercih eder.Giyimine ve güzelliğine özen gösteren Koçlar, alışverişe son derece düşkün ve bu konuda eli açıktır.

BOĞA: (21 Nisan - 21 Mayıs)
İdeal Renkleri: Açık pembe, açık yeşil, uçuk mavi ve krem...

Daha çok yiyip içmeye, gezmeye para harcadığı bilinse de güzel olan her şeye sahip olmak ister.Bu istek yüzünden de zor beğenen Boğa insanı sevdiği ürüne yüklü para verebilir.Giyimde rahatlığa önem verir.Abartıyı sevmez.Kaltesine inandığı markaları tercih eder.

İKİZLER: (22 Mayıs - 21 Haziran)
İdeal Renkleri: Mavinin tüm tonları ve turkuaz...

Kendine has çekiciliğiyle farkını hissettiren İkizler insanı daima beğenilmek ister.Bilinçli bir müşteridir.Hareketli yapısı, giyim stilini de etkiler.ASlında genellikle spor ve rahat şeyleri tercih eder.Ama çift karakterlilik özelliği yönünden zevki de değişkendir.Onun için ideali, iddialı aksesuarlarla süslenmiş rahat kalıplı bir bikini olur.

YENGEÇ: (22 Haziran - 23 Temmuz)
İdeal Renkleri: Beyaz, gümüş, uçuk gri, menekşe...

Nazik, sakin, çekingen olan bu burcun insanı gösterişi sevmez.Duyugsal ve romantik olduğu için sade giyinir.Açık ve pastel renkli bikiniler ve bu bikinilere dantel gibi romantik süslemelerle katılmış detaylar, Yengeç kızlarının beğenisini toplayacaktır.

ASLAN: (24 Temmuz - 21 Ağustos)
İdeal Renkleri: Lame ve Dore...

Lükse ve zevkine düşkün olan Aslan insanı, kendine olan güveninden dolayı giyiminde cesur seçimler yapar.Parıltıyı sevdiği için taşlarla süslü dikkat çekici ürünler onun için idealdir.Aksesuarlara büyük önem veren Aslan kızı, seçtiği bikiniyi takılarla süslemek isteyecektir.

BAŞAK: (22 Ağustos - 23 Eylül)
İdeal Renkleri: Limon sarısı, açık sarı, orta koyulukta mavi...

Her şeyin en iyisini, en kalitelisini ister.Bu yüzden de çok zor beğenir.Çarşıya çıkıp rastgele bir şey satın almaz.Çok zevkli ve renk uyumu konusunda rakipsizdir.Kumaş kalitesine çok dikkat eder.Bikini ve mayosunu tamamlayacak plaj kıyafeti onu mutlu etmeye yeter de artar bile.

TERAZİ: (24 Eylül - 23 Ekim)
İdeal Renkleri: Pembenin bütün tonları, uçuk yeşil ve pastel tonları...

Terazi kızı zarif, uyumlu ve çekicidir.Göze hitap eden herşeye düşkündür.Sade, pastel renkli kumaşları tercih etse de bu kumaşlarla farklılık katan sıradışı ayrıntılar onun için önemlidir.Her konuda ahengi sever.Bu yüzden bikinisiyle uyum sağlayacak plaj kıyafetini mutlaka satın alır.En kötü huyu, kararsız olmasıdır.

AKREP: (24 Ekim - 23 Kasım)
İdeal Renkleri: Siyah, kırmızı ve bordo...

Müthiş cazibelidir.Son derece cüretkar giyinebilir.Kolay kolay kimsenin almaya cesaret edemeyeceği şeyleri, ilk bakışta seçer.Yaşamın her alanında tutkulu olan Akrep bu cesaretini plajda da gösterir.Lüks ve gösterişi seven Akrep kızı için seksi mayolar, vazgeçilmez.

YAY: (24 Kasım - 22 Aralık)
İdeal Renkleri: Turkuaz ve mor...

Sakin görünüşünün altında çılgın bir ruh saklar.Doğasındaki özgürlük arzusu onu, maceraya ve denenmemişi denemeye yönlendirir.Doğaya olan düşkünlükleri nedeniyle çiçek motiflerini sever.Şıklıktan ziyade, seyahate uygun olan ürünleri seçme konusunda ısrarlıdır.

OĞLAK: (23 Aralık - 20 Ocak)
İdeal Renkleri: Nefti, kahve, koyu kurşuni...

Oğlak insanının doğal zarafeti vardır.Vücudu hoş ve biçimlidir.Giydiğini iyi taşır.Şık ama rahat ürünleri tercih eder.Alışkanlıklarına bağlıdır, gösterişten hoşlanmaz.Mayo ve bikini seçiminde de düz renklerden, sade modellerden hoşlanır.Daima kaliteyi tercih eder.

KOVA: (21 Ocak - 19 Şubat)
İdeal Renkleri: Karışık renk ve tonlar, turkuaz, gece mavisi...

Karizmatik, güzel ve çekicidir.Çok akıllı olan Kova kızının giyinişi ve görünüşü de ilginçtir.Kıyafet konusunda çılgın seçimler yapabilir.Yenilik ve değişikliklere açık olduğu için özgün parçalardan hoşlanır.Özel tasarım ürünler, iddialı desenler, Kova'nın mayo seçimini etkiler.

BALIK: (20 Şubat - 20 Mart)
İdeal Renkleri: Orta tonda yeşil, deniz mavisi, bebe mavisi, gümüş grisi, beyaz...

'Hayal İnsanı' olarak tanınan Balık kızı hassas ve şefkatlidir.Alacalı ve güzel şeylere zaafı vardır.İyi giyinmeyi sever.Giyimde onun için önemli olan şıklık değil, süstür.Renkli, ışıltılı, pırıltılı şeyler ona zevk verir.Değerli taşlara, mücevherlere düşkündür.Saten hissi veren yarı parlak kumaşlardan hazırlanmış mayolarla kendini iyi hisseder.