PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da son dakika transferi


Melancholy
02-03-2009, 01:53
http://www.timeturk.com/images/news/16082.jpg

Sivasspor'da son dakika transferi

Lig lideri Sivasspor'un, Ankaragücü'nden Murat Erdoğan ile sözleşme imzaladığı bildirildi. İşte Sivasspor'a ara transferde gelenler gidenler:

Kulübün internet sitesinde yapılan ''Murat Erdoğan ile anlaştık'' başlıklı duyuruda Sivasspor'un, Ankaragücü'nden Murat Erdoğan'a imza attırdığı belirtildi.

Duyuruda, Murat Erdoğan ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıl anlaşmaya varıldığı ve kulübün böylece transfere son noktayı koymuş olduğu kaydedildi.

Futbol yaşamında Galatasaray, Ankaragücü, Gaziantepspor, Ankaraspor, Malatyaspor, İstanbulspor, Erzurumspor, Mersin İdmanyurdu, Kırıkkalespor ve Soma Linyitspor takımlarının formasını giyen 1976 doğumlu deneyimli oyuncu, orta alanda görev yapıyor.

Ankaragücü forması altında bu sezon 1'i kupada, 2'si ligde olmak üzere 3 gole imza atan Murat Erdoğan, forma giydiği takımlarda genellikle oyun kuruculuk görevini üstleniyor.

-ARA TRANSFERDE GELENLER VE GİDENLER-

Sivasspor, ara transfer döneminde Murat Erdoğan'ın yanısıra İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından 1981 doğumlu Fransız oyuncu Yannick Etienne Stanislas Kamanan ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yiğidolar'ın, ayrıca Ankaragücü'nden 1988 doğumlu orta alan oyuncusu Tevfik Altındağ ve Keçiörengücü'nden 1988 doğumlu kaleci Cemal Şahin'i de renklerine bağladığı belirtildi.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı ekibin genç oyuncularından Tayfur Emre Yılmaz'ın Göztepe'ye, Murat Yılmaz'ın Konya Şekerspor'a, Eyüp Kadri Ataoğlu'nun ise Giresunspor'a kiralık olarak gönderildiği bildirildi.

timeturk

_SoN_
02-03-2009, 12:51
hayırı olsun ,bir güç katacaktır.