PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Susamlı Ve Hardallı Et


Hasret
02-01-2009, 21:27
http://www.ekolay.net/kadin/images/contentimages/susam1.jpg




355 kalori
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
1 kişilik

Gerekli malzemeler
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber

Hazırlanışı: Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.