PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komşu'da olay var!


Hasret
02-01-2009, 14:08
Yunanistan'ın Mora Yarımadası'nda yer alan Patras kentinde Panathinaikos ile Olimpiyakos takımlarının taraftarlarının çatıştığı, 4 kişinin yaralandığı, 4 kişinin ise gözaltına alındığı bildirildi.

Yunan basın-yayın organları, dün gece yaşanan olaylarda, kentin ''Dimitri Tofalos'' spor kompleksinde yapılacak olan Yunanistan Kupası erkekler voleybol karşılaşması öncesinde, salon önünde toplanan iki ezeli rakip taraftarlarının, birbirlerine taş, sopa, göz yaşartıcı gaz ve molotof kokteylleriyle saldırdıklarını duyurdu.

Olaylara müdahale eden güvenlik kuvvetlerinin grubu göz yaşartıcı gaz ile dağıtma çabalarının sonuç vermediği belirtilen haberlerde, şiddet olaylarının gerek salon önünde, gerekse ara sokaklarda uzun süre devam ettiği kaydedildi.

Olaylarda, 2'si bıçak darbesi alan 4 yaralının hastaneye sevkedildiği, kimlikleri açıklanmayan 4 kişinin gözaltına alındığı, salon çevresinde ise ciddi maddi hasar meydana geldiği açıklandı.

Haberlerde, bugün yapılacak olan Panathinaikos-Olimpiyakos voleybol karşılaşmasında da benzeri olaylar yaşanması olasılığının endişe yarattığı değerlendirmesinde bulunuldu.