PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftardan tatlı moral


by_AL_BAY
02-01-2009, 08:52
http://www.habergazetesi.com.tr/sendbinary.asp?path=C%3A%5CInetpub%5Cvhosts%5Chabe rgazetesi%2Ecom%2Etr%5Chttpdocs%5Chaberler%5Cfoto% 5Cfoto22158%2Ejpg&Width=466
Taraftardan tatlı moral

Samsunsporlu taraftarların Kırmızı-Beyazlı futbolculara olan sevgisi ve güveni her geçen gün artıyor. Samsunspor Taraftarlar Derneği (Söğütlübahçeliler), dün öğlenden sonra tesislere gelerek futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Takıma olan güvenlerini dile getiren taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Giresunspor maçı öncesinde futbolculara moral verdiler.
ELLERİYLE YEDİRDİLER
Yanlarında getirdikleri bir tepsi baklavayı kendi elleri ile futbolculara yediren taraftarlar, tek tek tüm takımı yanlarına çağırarak tezahüratlarda bulundular. Taraftarların bu davranış ve desteğinden dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen takım kaptanı Kenan Yelek, “Giresun deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi istiyoruz. Umarım her şey gönlümüzce olur ve bizleri destekleyen taraftarlarımızı mahcup etmez, yüzlerini de güldürürüz” dedi.
http://www.habergazetesi.com.tr/downloads/download.asp?kimlik=245
ONLARA İNANCIMIZ TAMDIR
Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezgin Tatar, “Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Onların Giresun deplasmanında kendilerine yakışır bir futbol ortaya koyarak bizleri mutlu edeceklerine inancımız tamdır” dedi. Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş’ın Adanaspor maçında kendileri ile konuştuğunu söyleyen Sezgin Tatar, “Başkanımız bizlere yakın deplasmanlar için otobüs sözü vermişti. Kendisinin bu sözü tutacağına eminiz. Giresun’da tek yürek olarak takımımızı desteklemek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda bizi destekleyeceği konusunda başkanımıza güveniyoruz” diye konuştu.