PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli takım seçmeleri başladı!


Hasret
02-01-2009, 02:40
Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Durgunsu Kano Milli Takım seçmeleri Adana'da başladı.

Türkiye Kano Federasyonu İl Temsilcisi Tolga Çelik, yaptığı açıklamada, Çukurova Üniversitesi'nin (ÇÜ) Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki spor tesislerinde başlayan seçmelere, 7 spor kulübünden 60 sporcunun katıldığını söyledi.

Çelik, seçme yarışlarının büyükler, gençler, yıldızlar, Kf 1000 metre, K1 500 metre, C1 1000 metre, C1 500 metre mesafelerinde yapıldığını vurgulayarak, ''Bu seçmelerde başarılı olarak Milli Takıma seçilen sporcular Akdeniz Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek'' dedi.

Çelik, seçmelerin bugünkü bölümünde eleme müsabakaları yapıldığını ve 60 sporcunun yarınki finallerde yarışabilmek için çaba harcadığını ifade etti. Adana'daki Seyhan Baraj Gölü'nün yaz-kış su sporlarının yapılabilmesi için Türkiye'deki en elverişli alan olduğunu belirterek, ''Amacımız Seyhan Baraj Gölü'nde su sporu faaliyetlerinin geliştirmek. Bu kapsamda federasyonların Adana'da müsabaka yapması bizim için çok önemli'' diye konuştu.

Seçmelere Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü, Ankara Üniversitesi Spor Kulübü, Deniz Kuvvetleri Gücü, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü, Adapazarı Merkez Belediyesi, Kırkpınar Spor Kulübü, Sakarya Gençlik Merkezi'nden 60 sporcu katılıyor.