PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko transferi bitti


Kalpsiz_
12-16-2007, 23:21
A.A. 16 Aralık 2007
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, devre arasında takımdaki eksikleri gidermeye çalışacaklarını açıklarken, Holosko'nun transferini ise dondurduklarını söyledi.


Maçtan sonra bir televizyonda canlı yayına katılan Engin, Holosko için kulübü ile daha önce bir görüşme yaptıklarını hatırlatarak, “Şu anda bu futbolcunun transferi bizim açımızdan bitmiştir. Kendisi değerli bir oyuncu ancak istenilen rakam büyük olduğu için şu anda dondurduk. Holosko için istenilen ücret, bizim rakamlarımızı aşan bir fiyat” dedi.

Engin, basında bir sürü ilgisiz oyuncuların isimlerinin transferde geçtiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Seyretmeden hiçbir oyuncuyu transfer etmek istemiyoruz. Bugün Mutlu Topçu hocamız yurt dışından geldi. Defansa ve ileriye bir oyuncu takviyesi düşünüyoruz. Takımdaki oyunculardan genelde memnunuz. Özellikle Avrupa kupasında bazı oyuncularımız iç sahada kapasitesinin üstüne çıktı. Bazı oyuncularımızla görüşeceğiz, başka takımlarda oynamak isterlerse onlara bu şansı vereceğiz.”

Oyuncuların çok yoğun bir tempoda bir ilk yarı geçirdiğini dile getiren Sinan Engin, futbolcularda yıpranma olduğunu, ancak ikinci yarıda şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kendilerine konuk olmasının bir avantaj olduğunu söyledi.

DELGADO'YA ÖVGÜ YAĞDIRDI

Engin, son haftalarda iyi futbol oynayan Delgado'ya da övgüler yağdırdı.

Delgado'nun çok kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayan genel menajer Engin, “Delgado'yu 3 sene önce ben kulübe önermiştim. Kendisine “Futbolun sihirbazı' da diyebiliriz. Yandaki arkadaşları çok önemli. Yavaş yavaş havaya giriyor, güveni arttı. Geçen sezon deplasmana gelmiyordu. Ben de eleştiriyordum. Ama bu sezon Delgado dört dörtlük işler yapıyor. Özel yetenekleri olan bir oyuncu. O şimdi takımın lideri. İlerde kendisine daha önemli görevler verebiliriz.”

Ali Tandoğan, Baki ve İbrahim Kaş'ı da öven Engin, “Bu futbolcular müthiş oynuyor. Bazı Avrupa maçlarında kapasitelerinin en üst seviyelerine çıktılar. İbrahim Kaş'ı, Baki'yi takıma koyuyorsun, aslanlar gibi oynuyorlar. Baki 15 hafta takıma giremedi ama oynadığı maçlarda çok iyi mücadele sergiledi. Bazı oyunculardan ise verim alamadık” ifadelerini kullandı.

Engin, Ricardinho'ya çok teklif bulunduğunu açıklayarak, “Onunla birlikte birkaç arkadaşımıza teklif gelirse, takıma daha üst düzey oyuncular almak istiyoruz ama teklif gelmezse yapacak bir şey yok. Kimseyle yollarımızı ayırmayabiliriz ama 2-3 oyuncuyla da yolumuzu ayırabiliriz” diye konuştu.

Ankaragücü maçında iyi oynayarak 3 puan aldıklarını ifade eden Sinan Engin, “Rakibimiz karşısında hücumlarda çok iyiyiz ama savunmada zaaflarımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

DELGADO: “TEK DEĞİŞEN ŞEY, OYNADIĞIM YER”

Arjantinli oyuncu Delgado ise sadece kendisinin yükselen performansının olmadığını, takım olarak iyi oynamaya başladıklarını ifade etti.
“Sadece kendim için değil Beşiktaş için oynuyorum” diyen Delgado, son haftalardaki iyi futbolun nedeninin sorulması üzerine, “Tek değişen şey, benim oynadığım pozisyon. Oynamak istediğim pozisyonda görev alıyorum” diye yanıtladı.

Ankaragücü kalecisi Serkan ise Beşiktaş'ın ilk yarı pozisyon bulmadan 2 gol attığını iddia ederek, Delgado'nun golüyle ilgili olarak da, “Delgado topa iyi vurdu. Zeminin de azizliği vardı. Ben de hata yapmış olabilirim” dedi.

KENAN ÖNER: “MUTLUYUZ”

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, zorlu Porto maçından sonra Ankaragücü'nü mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra Turkcell Süper Lig'e döndüklerini ifade eden Öner, “Ankaragücü karşısında 3 puan almak zorundaydık. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bugün ilk yarı iyi futbol oynadık. İkinci yarıda zaman zaman iyi futbol sergiledik. Devre arası 1-2 eksik pozisyona takviye yapabiliriz” diye konuştu.

Maçın hakemi Bülent Demirlek'i de eleştiren Kenan Öner, “Hakem ikinci sarı kartları göstermedi. Kırmızı kartlar var gibiydi. Hakemin biraz daha dikkatli olması gerekiyordu” dedi.

pesimist
12-19-2007, 11:58
Holosko gelirse fena olmaz ama illa transfer edilsin diye birşey söyleyemem kendi açımdan.!!

Bana Kalsa WATFORDun Yıldızı Darius Henderson'u alırım.!!