PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor Kemal Aslan ile anlaştı


Hasret
01-30-2009, 23:43
Bursaspor, Kocaelispor ile yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Kemal Aslan ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bugün imza atması bekleniyor.
Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, hedefleri olan bir takım olduklarını ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli transferlerin yapılacağını belirterek, "Orta sahaya taş gibi bir oyuncu geldi. Bursaspor'un hedeflerine ulaşması için başkanımız İbrahim Yazıcı elinden gelen bütün gayretleri ve imkanları kullanıyor. Kemal Aslan gibi oyuncuların Bursaspor'da olması, bu kulübün büyük işlere imza atmak istediğinin göstergesidir. Biz hedefleri olan bir takımız. Bu hedeflere ulaşmak için gerekli transferler yapılacak.
Ertuğrul hocamın görevi kabul ederek Bursaspor'a gelmesi çıtamızı yükseltmiştir. Bunların belirtileri görülmeye başlandı. İkinci yarıda iyi bir Bursaspor izleyeceğiz. Taraftarlarımız bu takımdan ve transferlerden mutlu olacaktır" dedi.
Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Hacettepe maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Çavuşoğlu, "Maç oynanmadan kazanılmıyor. Hacettepe ligin son sırasında, ama bu tarz maçlar çok tehlikeli maçlardır, ciddiyet her zaman 90 dakika içinde maksimun seviyede olmalı. Kendi evimizde taraftarlarımızın coşkulu desteği, olumlu katkı koymaları Bursaspor'u bu maçtan da zaferle çıkartacaktır. Bursaspor'un futbol kalitesi göze hoş gelmeye başladı. Artık mahkum oynayan bir Bursaspor yok" diye konuştu.