PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyaspor 3 puan peşinde!


Hasret
01-30-2009, 23:36
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı için Ankara'ya hareket etti.
Karatay Belediyesi Konyaspor Tesisleri'nden hareket eden kafilede, sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz ve Mustafa Er'in yanı sıra kart cezalısı kaleci Oğuzhan Bahadır yer almadı. Ankara'ya hareket eden kafileyi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek uğurladı.
Konyasporlu futbolcu Veysel Cihan, ligde bulundukları konum itibariyle ummadıkları bir yerde olduklarını belirterek, "Bir an önce üst sıralara çıkmak istiyoruz. Ankaragücü maçının zor olacağını biliyoruz. Sonuçta onlar da puan olarak sıkıntılılar. Ligde bizim altımızda bulunuyorlar. Bu maça iyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Ankaragücü deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Takım otobüsü içinde oyunculara seslenen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ankaragücü maçında futbolculara başarılar dileyerek, "Ankaragücü maçından iyi bir sonuçla döneceğinize inanıyorum. Geçtiğimiz gün Konya yöneticileri olarak bir toplantı yaptık. Her zaman için Konyaspor'un yanında olduk. Bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Bu konuda bütün herkes güvensin ve tereddütleri olmasın" dedi