PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA mesaisi başladı


*fanii*
12-16-2007, 03:31
UEFA mesaisi başladı

Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'u yenerek liderliği geri alan Galatasaray, UEFA Kupası (H) Grubu son maçında 19 Aralık Çarşamba günü Austria Wien ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü Sivasspor maçında görev alan futbolcuların rejenerasyon çalışmalarının ardından, maçta aldıkları darbelere bağlı çeşitli sakatlıklarını sağlık merkezinde tedavi ve terapi seanslarıyla tamamladıkları bildirilirken, diğer oyuncuların dar alanda iki takım halinde teknik çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Sakatlıkları bulunan Lincoln, Linderoth, Okan, Ayhan ve Carrusca'nın tedavilerine sağlık merkezinde devam edildiği belirtilirken, Linderoth, Ayhan ve Carrusca'nın, tedavilerinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptıkları kaydedildi. Okan ve Lincoln'un ise salondaki antrenmanlarını sağlık ekibi eşliğinde yaptığı dile getirildi.

Bu arada, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını Avrupa Taraftar Kartı sahibi bir grup taraftarın izlediği bildirildi. Taraftarların tesisleri gezdikten sonra, antrenman bitiminde futbolcularla tanıştığı ve onlara Galatasaray'ın lisanslı ürünlerini imzalattığı ifade edildi.

Yarın izin yapacak Galatasaray, Austria Wien maçının hazırlıklarına, 17 Aralık Pazartesi günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.