PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurbanda da promasyon yaptılar


kayısıkentli
12-16-2007, 00:56
Samsun'da yanında koç, buzdolabı, koltuk takımı ve çamaşır makinesi promosyon olarak verilen yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kurbanlık boğa, davul-zurna eşliğinde pazara götürüldü.
http://image.haber7.com/haber/91118.jpg

Boğanın üzerine binerek satış yapmaya çalışan Orhan Kütür'ün zaman zaman elinden kurtulmayı başaran "Vatan" isimli boğa, basın mensuplarına zor anlar yaşattı.

En büyük tosun bizim tosun

Samsun'da kasaplık yapan 39 yaşındaki Orhan Kütür, kendi yetiştirdiği 2.5 yaşında ve yaklaşık 2 ton ağırlığındaki boğayı Kurban Bayramı nedeniyle kurulan pazara 10 araçlık konvoyla davul-zurna eşliğinde getirdi.
'Var mı benimki gibi büyük dana?', 'En büyük tosun bizim tosun' yazılı döviz ve kırmızı-beyaz şeritlerle süslenen araçla yola çıkarılan boğayı çevredekiler şaşkın bakışlarla izledi. Kütür, 25 bin YTL istediği boğayı satın alana yanında bir adet çamaşır makinesi, bir adet buzdolabı, bir adet koltuk takımı ve bir koç hediye edecek.

Boğanın üzerinde gösteri yaptı

Kıranköy Mahallesi'nde bulunan çiftlikte basın mensuplarına gösterilirken sahibinin elinden kaçan boğa, basın mensuplarını kovaladı. Kurban pazarında İspanya'daki boğa güreşçilerine özenen Orhan Kütür, 2 tonluk boğanın üzerine çıkarak gösteri yaptı. Boğayı alıp kampanyadaki çamaşır makinesi, buzdolabı, koltuk takımı ve koçun sahibi olmak isteyen bir kişi, Orhan Kütür ile sıkı bir pazarlığa tutuştu. Ancak Kütür, boğayı 25 bin YTL'den aşağıya satmadı.

Kurbanı teşvik etmek için 2 ton ağırlığındaki Vatan isimli boğayı kampanya düzenleyerek satışa sunduğunu belirten Orhan Kütür, "Geçen kurban bayramında da böyle bir boğayı satmak istedim. Ancak alıcı çıkmayınca kendim kestim. Şimdi onun benzeri olan bu boğayı daha kolay satabilmek için kampanyaya buzdolabı ve koltuk takımını da ekledim. Boğadan yaklaşık 1 ton et çıkar" dedi.

KAYNAK:İHA