PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serena yarı finalde!


Hasret
01-28-2009, 16:27
Yılın ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta, tek bayanlarda çeyrek final maçları tamamlarken, Amerikalı raket Serena Williams Rus Svetlana Kuznetsova'yı ilk seti 5-7 kaybetmesine rağmen, diğer setleri 7-5 ve 6-1 alarak mağlup etti ve ve yarı finale adını yazdırdı.

Toplam 15 milyon 500 bin dolar para ödüllü Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda yarı finale çıkan isimler belli oldu. Tek bayanlar çeyrek final mücadelesinde, dünya klasmanının 2 numaralı ismi Birleşik Amerikalı raket Serena Williams, turnuvanın 8 numaralı seribaşı Rus Svetlana Kuznetsova'yı ilk seti 5-7 kaybetmesine rağmen, diğer setleri 7-5 ve 6-1 alarak mağlup etti ve ve yarı finale adını yazdırdı.

Williams, yarı finalde 3 Rus raketin içinde şampiyonluk mücadelesi verecek. Birleşik Amerikalı tenisçi 2003, 2005 ve 2007 yıllarında Melbourne'de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Bir diğer çeyrek final mücadelesinde ise Rus raket Elena Dementieva turnuvanın sürpriz isimlerinden İspanyol Carla Suarez Navarro'yu 6-2 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yendi ve yarı finale çıkan son isim oldu.

Avustralya Açık tek bayanlarda yarı final eşleşmeleri ise şöyle oluştu:
(Not: parantez içindeki rakamlar turnuvada kaç numaralı seri başı olduklarını gösterir)

Vera Zvonareva, Rusya (7) - Dinara Safina, Rusya (3)
Elena Dementieva, Rusya (4) - Serena Williams, ABD (2)