PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın 3 puanı silinebilir


kelebek35
01-28-2009, 11:17
Transferdeki isabetsiz kararlarıyla gündemden düşmeyen Beşiktaş'a, bir kötü haber de Arjantin'den geldi.


River Plate, 1 milyon 650 bin dolara sattığı Federico Higuain'den kalan alacağı için açtığı davayı kazandı. Beşiktaş'a ek süre verildi. Ödeme olmazsa puan silinecek.
Son dönemde transfer edip daha sonra takımdan gönderilen isimlerle başı dertten kurtulmayan Beşiktaş'ta şimdi de Higuain şoku yaşanıyor!..
2007 yılında Arjantin’in River Plate Kulübü’nden 1 milyon 650 bin dolar bonservis ücretiyle alınan golcü oyuncu ile yıllık 1 milyon dolara anlaşma sağlanmıştı.

Beşiktaş forması altında Turkcell Süper Lig'de 8, Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve Fortis Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 14 maç oynayan Higuain, Fortis Türkiye Kupası’nda sadece 2 gol atmıştı.
Golcü oyuncu, devre arasında Meksika'nın Club De America takımına kiralandı. 2008'de ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek yollar ayrıldı.

DOSYASI KABARIK

Buraya kadar her şey normal. Ancak yeni bir gelişme Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu.
River Plate Kulübü, Higuain'in bonservisine karşılık kendilerine verilen 2 çekin karşılıksız çıktığını belirterek Beşiktaş Kulübü'nü FIFA'ya şikayet etti.
FIFA, River Plate'i haklı buldu ve Siyah-beyazlı kulübe ödemeyi yapması için ek süre verdi. Del Bosque ve bir çok konuda FIFA'da sabıkası bulunan Beşiktaş Kulübü, parayı ödemezse 3 puanının silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

(Akşam)