PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kandil Kebabı


Hasret
01-28-2009, 00:18
Malzemeler:

750 gr kuşbaşı koyun eti

4 adet soğan

2 adet domates

2 yemek kaşığı margarin

2 tatlı kaşığı kekik

1 demet maydanoz

1 yemek kaşığı tuzot

3 adet yufka

Karabiber

3 adet patates

1 çay bardağı zeytinyağı

1 adet yumurta

















Pişirme Süresi:

40 dakika

6 Kişilik







Hazırlanışı:

Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4`e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.