PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Masaj Türleri


Hasret
01-27-2009, 21:52
Masajdan masaja fark var. Uzmanlar tarafından yapılan masajlarla çok daha fazla dinlenebilirsiniz. İşte masaj çeşitleriAROMA THERAPY
Bitki özlerinden elde edilmiş doğal aroma esansları ve masaj yağlarının uygulanmasıyla rahatlatıcı, dinlendirici ve gevşetici özelliğe sahip masaj türüdür.
Masaj sonrasında kendinizi, günün stresinden tamamen arınmış ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Bedeninizi doğanın şifalı ellerine teslim etmenin huzurunu bizimle yaşayacaksınız.


RELAX (KLASİK) MASAJ
Genellikle vücudun zinde olmasına yardımcı olan, stresten ve yorgunluktan kurtulmak amacıyla uygulanan, dinlenme ve gevşeme yöntemine dayalı masaj türüdür. Anatomik olarak yapılan bu masajda, vücudunuzun şkele girdiğini, kan dolaşımınızın hızlandığını, kas ve eklemlerinizin rahatladığını, SPA masajımız ile birlikte hissedeceksiniz.

ANTI-CELLULITE MASAJ
Vücutta selülite yol açan lokal ödem ve toksinlerin atılmasını, dolaşım sisteminin düzenlenmesini ve selülitin neden olduğu şekil bozukluklarının onarılmasını sağlayan masaj türüdür. Bu masaj yöntemi sizi selülitlerinizden kurtarabileceği gibi, önleyici bir uygulama olarak da uygulanır. Düzenli olarak bu masajı aldığınızda, tamamen selülit problemlerinden arınmış bir vücuda sahip olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.


SPORT MASAJ
Özellikle sportif aktivitelerden önce veya sonra uygulanan spesifik bir masaj türüdür. Sakatlıkları engellemeyi ve sportif başarıyı arttırmayı hedefler.
Sport Masajı ile kendinizi daha güçlü ve zinde hissedeceksiniz. Bu masaj sayesinde, daha esnek bir kas yapısı ile güvenli ve etkili spor yapmanın tadını çıkarın.

MEDİKAL MASAJ
Bu masajda genellikle sırt ve boyun bölgesinde yoğunlaşılır. Amacı aşırı gerginleşen bölgelerde gevşeme ve rahatlama sağlamaktadır. Masajın rahatlatıcı özelliği ile tıbbi tedavi destekleyici yönünü aynı anda sunar.
Terapistlerimiz ihtiyacınız doğrultusunda istenilen bölgeye yoğunlaşabilir. Lokal gerginlik şikayeti olanlara tedaviye yardımcı ve etkili bir çözümdür.

LENF DİRENAJ MASAJI
Elle manipüle edilerek lenf sıvısının serbest akımını sağlama tekniğidir. Ödemli vücutlarda toksin birikmesinde akneli ciltlerde ameliyat öncesi ve sonrası uygulanan lenf dolaşımı ve periferik dokuyu düzenleyen cildi sakinleştiren soft bir masaj yöntemidir.