PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Oyuncuları Açıklandı


Hasret
01-27-2009, 20:53
NBA'de geçtiğimiz haftanın en değerli oyuncuları Doğu Konferansı'ndan LeBron James ve Batı Konferansı'ndan da Andrew Bynum olarak açıklandı.

Doğu Konferansı'nda haftanın en değerli oyuncusu olarak açıklanan Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı LeBron James, geçtiğimiz haftayı 30.5 sayı- 9.8 ribaund- 8.8 asist ve 2.3 top çalma rakamlarıyla tamamlamıştı. Yıldız oyuncu, Utah Jazz ile oynanan mücadelede 33 sayı kaydederken, 14 de ribaund almıştı.

Haftayı dört galibiyetle tamamlayan L.A. Lakers'da Andrew Bynum, double double rakamlar yakalarken, muhteşem de bir performans sergiledi. Bynum, 23.5 sayı- 11.5 ribaund ve 2.2 blok'luk rakamlarıyla da takımının en dikkat çeken oyuncusu olmayı başardı.

Haftanın oyuncusu ödülüne aday gösterilen diğer isimler; Ray Allen (Boston Celtics), Raja Bell - Boris Diaw (Charlotte Bobcats), Mo Williams (Cleveland Cavaliers), Luis Scola (Houston Rockets), Danny Granger (Indiana Pacers), Al Jefferson (Minnesota Timberwolves), David Lee (NY Knicks), Kevin Durant (Oklahoma City), Greg Oden (Portland Trail Blazers)