PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genel Kurul güvenlik toplantısı gerçekleştirildi


*fanii*
12-13-2007, 04:23
15–16 Aralık 2007 tarihinde yapılacak olan Kulübümüz Olağan Genel Kurul Toplantısı nedeniyle bir güvenlik toplantısı düzenlendi.


Sicil Kurulu Başkanı S.Tayfun SEZEROĞLU, Sicil Kurulu Genel Sekreteri Osman ÇAVUŞOĞLU, Genel Müdür Yardımcısı Osman AYDIN, Emniyet Müdür Yrd. Tacettin ASLAN, Emniyet Müdür Yrd. Necati EKİCİ, Özel Güvenlik (Pasifik)adına Süleyman EMİRZEOĞLU ve ilgili emniyet şube müdürlerinin katıldıkları toplantıda genel kurulla ilgili uygulanacak güvenlik tedbirleri ele alındı.

Buna göre tedbirler şu başlıklarda sıralandı:

1- Salonun ilk danışma kapısından itibaren oy kullanma hakkı olmayan üyeler içeri alınmayacak.Bu işlem için ana giriş kapısında bilgisayar sistemiyle kontrol yapılacak.

2- Oy kullanma hakkı olan üyelere özel güvenlik tarafından ve polis desteğiyle üst aramasından geçirildikten sonra katılım kartı alınacak bölüme geçiş izini verilecek.

3- Sadece gişelerden katılım kartı alan üyeler salon içerisine alınacak.

4- Salonun ön giriş kapısı faal olacak, diğer tüm kapılar ve girişlerin anahtarları emniyet görevlisi tarafından alınacak.

5- Ruhsatlı da olsa hiçbir şekilde silah salona alınmayacak ve silahlar kapıdaki görevli tarafından önceden hazırlanan yerde muhafaza edilecek.

6- Kimlik kartı olmayan üyelere kesinlikle katılım kartı verilmeye