PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'da 2 imza !


Melancholy
01-27-2009, 16:15
http://www.tumspor.com/photos/400735071.jpg

Bursaspor'un daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Güney Koreli Shin Young Rok ve Brezilyalı Jeuse Tadeu Mouro Junior, resmi sözleşmeyi imzaladı...


Bursaspor'un daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Güney Koreli Shin Young Rok ve Brezilyalı Jeuse Tadeu Mouro Junior, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sezon başında yabancı oyuncular konusunda şanssızlık yaşadıklarını, bu nedenle devre arasında daha fazla ''ince eleyip'' oyuncu seçtiklerini söyledi.

Young Rok ve Tadeu ile uzun vadeli anlaşmalar yaptıklarını belirten Yazıcı, opsiyonu Bursaspor'da olmak üzere Güney Koreli Young Rok ile 3,5, Brezilyalı Tadeu ile de 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Yazıcı, bu oyuncuların takıma önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, ''Gol yollarındaki sıkıntımızı bu iki futbolcuyla aşacağımızı düşünüyorum. Sezon başında yabancı oyunculardan ötürü, ilk yarının ortalarında da skor anlamında bazı sıkıntılar yaşadık. Ancak bunları aştığımızı düşünüyorum'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Beşiktaş'ın Yusuf'a karşılık kiralık olarak vermek istediği Aydın Karabulut ile görüşmeler ne aşamada'' sorusunu Yazıcı, şöyle yanıtladı:

''Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Aydın, Bursaspor'da değil, Türkiye'de futbol oynamak istemiyor. Yani kendi açıklaması; 'Beşiktaş'ta dahi oynamak istemiyorum'. Bizim anlaşmamız sadece Aydın Karabulut ile sınırlı değil, başka şeyler de var. Görüşmeler sürüyor. Aydın'ın yerine başka bir futbolcu, belki de para da alabiliriz.''

Yazıcı, ''Kocaelispor'dan ayrılan Kemal Aslan ile temasa geçilmişti. Bu oyuncuyu da transfer edecek misiniz'' sorusuna ise ''Kemal dışında 7-8 oyuncuyla daha görüştüğümüzü kimse bilmiyor. Tesadüf Kemal, geçen haftaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına geldiğiniz için bu görüşmeden haberiniz oldu. Biz sadece bu sezon için değil, gelecek yılı da düşünerek takıma katkı sağlayacağına inandığımız oyuncularla görüşüyoruz'' yanıtını verdi.

-''TÜRKLERİ 'KAN KARDEŞİ' OLARAK GÖRÜYORUZ''-

Yeni transferlerden Tadeu, gazetecilerin, ''Bursaspor'u ve taraftarı nasıl buldunuz'' sorusu üzerine, takımda gerek teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, gerekse futbolcuların kendisini çok iyi karşıladığını, Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı forma altında çok başarılı olmayı hedeflediğini ifade eden Tadeu, ''Benim işim gol atmak. Umarım Bursaspor'da da çok gol atarım. Burada fazla konuşmak istemiyorum. Sahada atacağım gollerle konuşmak istiyorum'' dedi.

Güney Koreli Young Rok da aynı soruyu, şöyle yanıtladı:

''Her şey çok mükemmel. Taraftar, tesisler, futbolcu arkadaşlar ve teknik heyet beklediğimden de iyi. Burada kendimi yabancı hissetmiyorum. Türk halkı bizi en zor günümüzde, Kore Savaşı sırasında yalnız bırakmamıştı. Biz Güney Koreliler Türkleri 'kan kardeşi' olarak görüyoruz. Hedefim çok başarılı olmak.''

Konuşmaların ardından iki futbolcu, kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı.



tumspor