PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Djokovic'e özel..


Hasret
01-26-2009, 22:25
2008 Avustralya Açık Grand Slam Turnuvası'nın tek erkekler şampiyonu Novak Djokovic, kortlarda adidas'ın özel olarak tasarladığı "Falcon" serisi tenis kıyafet ve ayakkabılarıyla mücadele edecek..

http://www.ajansspor.com/resim/djokovic_adidas_ayakkabi.jpg

adidas, "Falcon" ürün grubunu oluşturan yeni CC Genius ayakkabılar ile Edge giysileri, Novak Djokovic’in benzersiz oyun stili ve dinamik kişiliğinden ilham alarak tasarladı.

Ayağı olağanüstü şekilde kavrayan ve oldukça hafif bir ayakkabı olan yeni CC Genius, mükemmel denge arayan ve yere sağlam basmak isteyen tenisçiler için yaratıldı.

Novak Djokovic kendisi için oluşturulan yeni ‘Falcon’ serisi ile ilgili olarak, "CC Genius tam aradığım ayakkabı. Hafif ancak ayağı mükemmel bir biçimde kavrıyor ve kortta dengemi kaybetme tehlikesi yaşamadan rahatlıkla istediğim gibi hareket edebilmeme imkan tanıyor. İlk CC Genius ayakkabıya ismimi vermekten dolayı heyecan duyuyorum. Oyun stilimin tıpkı avlanan bir şahini andırdığına inandığım için ‘Falcon’u kendimle özdeştiriyorum. Güçlü rakiplerle eşleşerek onlara karşı büyük başarılar kazandım ve şimdi bu başarılar korttaki kıyafetlerime ve ayakkabılarıma yansıyor" açıklamasında bulundu.