PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne yengeç dansı, ne de kolbastı ! 0 - 0


Melancholy
01-26-2009, 00:31
http://www.tumspor.com/manset/images/20090125183033.jpg

DEMİREL geçit vermedi!


Haftanın dev maçına Volkan Demirel damgasını vurdu !.. Sarı lacivertli takımın yıldız kalecisi akın akın gelen Trabzonspor'a geçit vermedi, takımının mağlubiyetini önledi !.. İki takımın da birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı maçta konuk ekip özellikle ikinci yarıda daha net fırsatlar yakalamasına rağmen maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.


Sivasspor ve Beşiktaş'ın 3'er puan aldığı, Galatasaray'ın ise puansız kapadığı 17. haftanın dev maçında bol pozisyon ama sıfır gol vardı. Sahasını devlere dar eden Fenerbahçe ile yıllardır Kadıköy'de yüzü gülmeyen Trabzonspor'un mücadelesi fırtına gibi başladı. 1. dakikada Fenerbahçe Devid ile rakip kaleyi yokladı, 2. dakikada Umut Bulut %100'lük pozisyondan faydalanamadı. İlk yarıda her iki takım da sık sık gol pozisyonuna girerken, hem futbolcuların beceriksizliği hem de kalecilerin becerileri ile ağlar sarsılmadı.

İkinci yarıda ise tam bir baskı kurdu Trabzonspor !.. Fenerbahçe de pozisyon bulsa da Trabzonspor çok neit pozisyonlar buldu. Ama bu pozisyonlarda Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel adeta devleşti. Milli kaleci yerden, yukarıdan, sağdan, soldan hiçbir yerden geçit vermedi bordo mavili forvetlere... Bazı pozisyonlarda ise Trabzonsporluların beceriksizliği vardı. Diğer yanda ise Fenerbahçe rakip kaleye gitti ama onlar da skoru değiştiremedi...

Ve sonuçta maç başladığı gibi bitti, iki takım da Sivasspor ile puan farkını azaltamadı. Trabzonspor 2. sıradaki yerini korudu ama yiğidolar'ın 2 puan gerisinde kaldı. Fenerbahçe ise kazansa 2. sıraya çıkacaktı ama sahasında devleri yenme alışkanlığını bu maçta sürdüremedi.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR: 0-0
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Muhittin Gürses, Mustafa Sönmez

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre, Uğur (Dk.46 Kazım), Alex(Dk.64 Josico), Guiza (Dk. 83 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Yattara (Dk. 90 Tayfun), Selçuk (Dk. 90+2 Ceyhun), Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut (Dk. 76 Isaac)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

SARI KARTLAR: Hüseyin, Cale, Selçuk Şahin

ligtv.com.tr

by_AL_BAY
01-26-2009, 08:37
Ben bir fenerbahçeli olarak sölüyorum maç trabzonsporun hakkıydı ama kalecemiz volkan geçit vermedi....:locked:

Melancholy
01-26-2009, 19:13
Ben bir fenerbahçeli olarak sölüyorum maç trabzonsporun hakkıydı ama kalecemiz volkan geçit vermedi....:locked:

Ona şöyle diyelim kardeşim tamam volkan fenerbahçe'de maçın en iyisiydi ama trabzospor'un net 5 tane pozisyonu vardı sağolsun trabzonspor'un forvetleri futbol hammalları umut ve gökhan golleri atamadı :zopa:

DİGİMAX
01-26-2009, 19:24
Bir cimbomluya göre iyi sonuç..

Melancholy
01-26-2009, 19:28
Bir cimbomluya göre iyi sonuç..

Allah bereket versin ....