PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öpüşmenin dili olsaydı...


*fanii*
12-12-2007, 18:39
Sizi öpüşü ilişkinizin geleceği açısından bazı ipuçları taşıyor olabilir...

İlk önce gözlerde başlar sonra yavaş yavaş dudaklara kayar ve işte o büyük an gelir. Öpüşmek ilişkilerin başlaması için ne kadar önemliyse bir ilişkiyi anlatmakta da en önemli yoldur. Gerçeklerin su yüzüne çıkmasında etkilidir. Karşınızdaki insan ne şekilde öpüşüyor? İlk önce bunu bir düşünün, istekli mi, heyecanlı mı bunu anlamak için size verdiği küçük ipuçlarına bakın. Çünkü karşınızdaki insanın öpüşme tarzı bazen duygularını ele verir. İşte size öpüşmenin altında yatan gizli gerçekler...

* Sizi öpmüyor, daha çok boynunuzla ve daha aşağısıyla ilgileniyor. Bunun nedenlerinin sıralayacak olursak; kötü öpüşüyor, duygularından emin değil, kendine karşı güvensiz.
* Öpüşürken gözleri açıksa; sizinle öpüşürken kendini kaybedecek kadar haz almıyor. Ya da kendine ve duygularına güvenemiyor.
* Öpüşmeden sonra çok rahat davranıyor; artık öpüşmek onu heyecanlandırmıyor. Size çok alıştığını gösteriyor. Yani ilişkiniz monotonlaşmış olabilir.
* Her zaman ilk siz öpüşmek için adım atıyorsunuz; bunun sebepleri arasında acı ama gerçek olarak sizinle öpüşmeyi sevmiyor olabilir. Ya da sizden utanıyor ve buna bir türlü cesaret edemiyor.

ERKEKLER iltifatlara ve yönlendirmelere karşı her zaman duyarlıdır. Onun, çok güzel öpüştüğünü söyleyin. Hatta sadece öperek sizi baştan çıkartabildiğini hatırlatın. Sizin de isteğinizi açık açık dile getirmeniz ve onu yönlendirmeniz mutlaka işe yarayacaktır. Böylece iletişim kurmanız da kolaylaşacaktır.

nehir
12-12-2007, 19:25
felsefe nelerde biliyrsun ilginç konuları buluyrsun güzel konu..))

*fanii*
12-12-2007, 19:26
:D: benim işim bu

herşeyide bilirim yaa :p

nehir
12-12-2007, 19:31
afferim sana bundan şüphem yok..