PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zayıflama tutkusu sonunu getirdi!


denizci
12-12-2007, 06:29
Bir manken arkadaşının tavsiyesine uyup zayıflamak için 20 yaşından itibaren eroin kullanmaya başlayan Esrahan Koçyiğit, 35 yaşında iğne ipliğe döndü.

Koçyiğit polise esrar satmak isterken yakalandı ve cezaevine konuldu. Önceki gün cezaevinden çıkan Esrahan, geceyi geçirmek için altı yıl önce intihar eden eski sevgilisinin evine gitti. Sabahleyin ise Feriköy’deki evde cesedi bulundu.

ESRAHAN Koçyiğit, 4 Kasım’da İstiklal Caddesi’nde randevu verdiği alıcı gibi davranan Narkotik Şube polislerine esrar ile eroin satmaya kalktı. 1994 yılından itibaren uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçlarından sekiz kez gözaltına alınan Esrahan Koçyiğit, çıkarıldığı Beyoğlu Adliyesi’nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Esrahan Koçyiğit, iyice zayıflamıştı, gözaltında torbalar oluşmuştu ve bitkindi.

Önceki gün cezaevinden çıkan Esrahan Koçyiğit, saat 01.00 sıralarında altı yıl önce tabanca ile intihar eden sevgilisi Bilal Özlüler’in Beyoğlu’ndaki Hacı Hüsrev Mahallesi, Ali Kabuli Caddesi No: 25’de oturan annesi Nuriye Özlüler’in evine gitti. Kızı ile birlikte yaşayan Nuriye Özlüler, "Tanrı misafiriyim. Beni kabul eder misiniz?" diyen Esrahan Koçyiğit’i içeri aldı. Sabahleyin, bugüne kadar tedavi olmak amacıyla 70 kez hastaneye yatan Esrahan Koçyiğit’in kapısını çalan Nuriye Özlüler cevap alamayınca içeri girdi. Kafası yatağın yanınan düşmüş halde bulunan Esrahan Koçyiğit’in öldüğü anlaşıldı. Polis, evde ve Esrahan’ın yattığı odada uyuşturucu izine rastlamadı.

KÖŞKTE DÜNYAYA GELMİŞTİ

Boğaz’da bir köşkte dünyaya gelen Esrahan 5 yaşında babasını kaybetti. Özel şoförlerle büyüyen, piyano dersleri alan Esrahan’ın, 3’üncü sınıfta okulun tuvaletinde koku giderici yerken yakalanması felaketin ilk habercisi oldu. 14 yaşında uyuşturucu hap kullanmaya başlayan Esrahan, 20’sine geldiğinde 140 kiloydu. Esrahan, bir kız arkadaşının, "Güzel kızsın, manken gibi olursun. Ben de eroin kullanmaya başlamadan önce şişmandım" demesi üzerine eroin kullanmaya başladı. 20’sinde artık bir eroinmandı.
hürriyet