PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Zadar maçını mutlaka kazanacağız''


Hasret
01-24-2009, 13:36
Basketbolda Avrupa Kupası'nda mücadele eden Türk Telekom'da, başantrenör Ercüment Sunter, ''Zadar maçını mutlaka kazanacağız'' dedi.

İsrail'in Hasharon takımıyla oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle Avrupa Kupası Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası kaldırılan Türk Telekom, Zadar maçını taraftarlarının önünde oynayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Zadar maçına taraftarıyla birlikte çıkacak olmanın güçlerine güç katacağını belirten Sunter, ''Zadar, Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen'in Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Cibona Zagrep ve Partizan'ı evlerinde yenme başarısı gösterdi ve şu an çok formdalar. Rakibimiz, Adriatik Ligi'nde şu anda 4. sırada bulunuyor ve basketbolda ekol olmuş bir ülkenin en iyi temsilcilerinden. Ancak, benim sporcularım da en az onlar kadar iyi. Ankaralılar'ın desteğiyle daha da coşuyoruz. Avrupa Kupası 2. turunda sahamızdaki tüm maçları kazanmak zorundayız. Zadar'ı yenip, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Sunter, 27 Ocak Salı günü Atatürk Spor Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak ve ücretsiz olan maçta başkentlilerin tüm koltukları doldurmalarını istedi.