PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Babamın evden gidişini unutamıyorum"


Hasret
01-24-2009, 01:55
Ailesiyle ilgili bilinmeyenleri ilk kez anlatan güzel şarkıcı: 11 yaşındaydım.. Annem ve babam boşandı.. Babamın evden gidişinde çok acı çekmiştim.. O fotoğrafı unutamıyorum...



Yılbaşı gecesi şarkısı ve şovuyla tüm Türkiye’yi büyüleyip yurt dışında tatile giden Hadise, döner dönmez ayağının tozuyla Vatan gazetesinin sorularını yanıtladı;
Hadise nereden nereye geldi?
Ben boşanmış bir anne babanın kızıyım. Annemle babam ben 11 yaşındayken ayrıldı. Mesela ben o dönemde yaşadıklarımı hiç unutmuyorum. Benim kırılma noktam belki de beni hayata karşı o kadar güçlü kılan o annemle babamın ayrılmasıyla başladı.
O döneme ait kafandan hiç çıkmayan kare ne?
Babamın evden çıkıp gittiği günü hiç unutmuyorum. O gün babamla birlikte ben de o evden çıkmıştım. Onun kaldığı yeri unutamıyorum. ona yardım etmiş elbiselerini dolabına yerleştirmiştim.
Neden boşandılar?
Evde huzur yoktu. Onların birbirlerine bağırmalarını kavgalarını hala hatırlıyorum.
Şiddet var mıydı?
Bu konuyu şimdi değil, hazır olunca konuşmak istiyorum. Şu an hazır değilim, çok hassasım. Ama beni en çok üzen annemle babamın ayrılığı oldu. Çünkü ben ailemin hiçbir zaman dağılmayacağına inanıyordum. Onların ayrılmaları yüzüme yumruk gibi geldi.
Babanla aran nasıl?
Çok görüşemiyoruz ama konuşuyoruz. Annem ise sürekli yanımda. Ben biraz anneciyim. Bu normal çünkü bizi annemiz büyüttü. Bizi okula kim götürdü kim yemek yedirdi kim ağlarken yanımızdaydı benim için bunlar önemli. Böyle zamanlarda yanımızda hep annem vardı, babam yoktu. Babam ise bana yemek yemeyi çatalı bıçağı tutmayı babam öğretti. Mesela anne-baba beraber bir yerlere gider ya da diploma törenlerinde hep birlikte olurlar o zamanlarda babamı yanımda istedim.
Anne ve baban ne iş yapıyordu?
Annem 13 yıl bir sigara fabrikasında çalıştı. Sigara sarıyordu. Babam ise belediyede işçiydi. Okula bir şeyler dikileceği zaman babam dikiyordu. Bahçe işlerini her şeyi yapıyordu. Babam ofis işi yapmıyordu. Dışarıda ne iş olsa yapıyordu.