PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Özür dilerim"


*fanii*
12-12-2007, 03:43
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/lincoln061_1112.jpg

"Özür dilerim"

Cim-Bom'da son günlerin tartışılan yıldızı Cassio Lincoln'ün, forma giyemediği Fenerbahçe derbisinden sonra takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi.

Sakatlığı yüzünden salonda çalışmaya devam eden Brezilyalı futbolcunun, derbiden sonra ilk antrenmana çıkmaya hazırlanan arkadaşlarıyla biraraya geldiği ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdiği ifade edildi.

Sambacının, "Derbide sizi yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Oynayabilmek için elimden geleni yaptım, ama sakatlığım buna izin vermedi. Umarım en kısa sürede aranıza dönerim" diye konuştuğu vurgulandı. Derbi yenilgisi yüzünden oldukça moralsiz bir şekilde antrenmana çıkan arkadaşlarını teselli etmeye çalışan Lincoln'ün daha sonra kendisi gibi salonda çalışan diğer oyuncularla sohbet ederek içini döktüğü ve yaşadığı sakatlıklara adeta isyan ettiği bildirildi.
Sezon başı hazırlık kampından beri sakatlıklarla boğuştuğuna dikkat çeken tecrübeli oyuncunun, "Lige iyi bir başlangıç yaptım, ama yaşadığım sakatlıklar hiç peşimi bırakmadı. Tam iyileşip oynamaya başladığımda bir başka sakatlık yine beni buldu. Benden beklenen şeyi iyi biliyorum. Tek dileğim en kısa sürede iyileşerek tekrar taraftarları mutlu etmek" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Bu arada derbiden sonra yöneltilen eleştirilerden bunalan Lincoln'ün, kulüp doktorlarıyla görüşerek cuma günü Sivas maçında kendini riske atma pahasına oynamak istediğini bildirdiği öğrenildi. Ancak kulüp doktorları, adalesindeki sakatlığı henüz düzelmeyen sambacıya olumsuz yanıt verdi.