PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : önemli bir dua....!!


Hasret
01-22-2009, 21:05
Ümmü Eymene.. Ashab-ı kiramlardan bir hanım.. Ümmü Eymene'nin bir sepeti vardı ve bu sepet içerisinde yirmi bin tane taş vardı. Sepetin önüne oturur:
Lâ ilâhe illallah, Lâ ilâhe illallah, Lâ ilâhe illallah... devir ediyordu. Böylece taşların hepsi yere geliyor, sonra:

Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed, Allâhumme salli alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed...

Tekrar önündeki taşları, tane tane yerden alıp, sepetine koyuyordu. Rasûlullah Sallallahu aleyhi ve sellem, sabah namazından sonra onu ziyaret etmişti. Öğleden sonra bir daha ziyaret etti:

" Ne o, sen önündeki taşları bitiremedin mi? " buyurdu.

" Bitirmedim Ya Rasûlullah" Râsulu Muhterem aleyhisselam :

Bu kadar zorluğa katlanmaya lüzum yoktur.

Subhânallâhi adede mâ halaka fil'ardi. Ve Subhânallâhi adede mâ halaka fissemâi. Ve Subhânallâhi adede mâ halaka beyne zâlike. Subhânallâhi adede mâ huve Hâlıkun. Velhamdü lillâhi mislû zâlike. Ve Lâ ilâhe İllallâhu mislu zalike. Vallâhu Ekber mislu zâlike. Ve Lâ havle ve lâ kuvvete İllâ Billâh-il - Aliyy-il- Azîmi mislu zâlike.

Bunu üç kere dedin mi bu kadar sevab alırsın. " buyurdu.

Bunu üç kere söylemek gerekir. Özellikle sabah ve akşam bunu söyleyin. Ki söyleyen yirmi bir bin kadar Lâ ilâhe İllallah, yirmi bin kadar da Salâvat-u şerîfe kadar sevab alıyor.

Ve özellikle gençlerin bunu çokça söylemesi lazım... bazen kafaya geliyor " Allah güneş gibi midir? " " Allah dağ gibi midir?... " " Allah var mıdır?" İşte bu anlarda:

" Lâ ilâhe İllallah, Vahdehû lâ şerike Leh. Leh-ul-mulku ve Leh-ul-hamdu ve Huve alâ kulli şey'in Kadîr. " Ve bir de bu zikir çok faydalıdır. Çok faydalıdır... Şeytan bundan kaçar.