PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cüneyt Erden 3 hafta yok


Hasret
01-22-2009, 20:49
Beko Basketbol Ligi'nde Darüşşafaka Cooper Tires'i 85-75 yenen Galatasaray Cafe Crown'da genel menajer Ali Türsan, eksik kadrolarına rağmen maçtan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi. Türsan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya ceza ve sakatlıkları nedeniyle önemli oyuncularından yoksun çıktıklarını anlatarak, şunları kaydetti:
''İş başa düşünce birlik olmayı başardık ve iyi mücadele ettik. Oyuncularımız çok özveriliydiler, oyundan düşmediler. 5 kişi kalsak bile kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu anlayışla devam ederiz. Darüşşafaka Cooper Tires karşısında sıkıntılı kadromuza rağmen, çok istekli oynayarak, kazanmayı bildik. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum.''
Sırp oyuncuları Milan Gurovic'in Türk Telekom maçında hakem ile girdiği diyalog nedeniyle Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini belirten Türsan, ''Gurovic'in yaptığı hareketi tasvip etmiyoruz. Gergin bir maçtı. O da bir anlık sinirinin etkisinde kaldı. Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun vereceği kararı bekliyoruz'' diye konuştu.
Ali Türsan, sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Dejan Milojevic ile midesindeki rahatsızlık nedeniyle tedavisi için ABD'ye giden Rashid Atkins'in 26 Ocak Pazartesi gününden itibaren takımdaki yerlerini alacaklarını dile getirdi.
-CÜNEYT, 3 HAFTA YOK-
Ali Türsan, Darüşşafaka Cooper Tires maçında sakatlanan kaptanları Cüneyt Erden'in 3 hafta oynayamayacağını söyledi.
Karşılaşmada sağ ayağı burkulan Cüneyt'in bugün MR'nın çekileceğini anlatan Türsan, kontrolden sonra tecrübeli oyuncunun tedavisine başlayacaklarını ifade etti.