PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'nin file keyfi


Hasret
01-22-2009, 20:45
Fenerbahçe'nin yüzü bu sezon Avrupa kupalarında voleybolla gülüyor. Futbolda geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükselerek önemli bir başarıya imza atan, ancak bu sezon istediğini bulamayan Fenerbahçe Kulübü, voleybol şubesinde alınan başarılı sonuçlarla Avrupa kupalarında moral buldu.
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Indesit Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak 2. tura yükselirken, bu başarıyı kazanan ilk Türk takımı unvanını da aldı.
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Takımı da CEV Kupası'nda adını dörtlü finale yazdırarak yine önemli bir başarıya imza attı. Sarı-lacivertli ekip, Aystel Novara (İtalya), Uralocka NTMK Ekaterinburg (Rusya) ve Rote Raben Vilsbiburg (Almanya) takımlarıyla birlikte bu kupada son 4 takım arasına girmeyi başardı.

-DİNÇAY: ''DAHA İYİ OLACAĞIZ''-

Fenerbahçe Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, elde ettikleri başarının, geçmişte atılan tohumların meyvesi olduğunu söyledi.
Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun amatör şubelerde başlattığı atılımın bir sonucu olarak bugünkü duruma gelindiğini aktaran Dinçay, ''İnşallah bundan sonra çok daha iyi olacağız. Amatör şubelere yapılan yatırımlarla, sadece futbol değil, bir spor kulübü olduğumuzu ispat ediyoruz'' dedi.
Dinçay, Fenerbahçe Acıbadem'in mücadele edeceği CEV Kupası Dörtlü Finali'ni İstanbul'da gerçekleştirmek için çalıştıklarını bildirdi. Bununla ilgili çalışmaları başlattıklarını aktaran Dinçay, ''Dörtlü Final'i düzenleyip, burada mutlu sona ulaşmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.