PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da çatışma çıktı


elas
12-10-2007, 20:43
Ankara'da yasadışı bir örgüte yönelik operasyonda, bir terörist ölü ele geçirildi. Çıkan çatışmada, 2 polis memuru da yaralandı.

Ankara'da yasadışı sol bir örgüte yönelik operasyonda ölü ele geçirilen bir teröristin yanı sıra bir teröristin de operasyon öncesi ''hücreevinin'' dışında yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Çatışmada yaralanan 2 polis memurunun sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

Bugün sabah saatlerinde Kurtuluş Dedeefendi-1 Sokak'ta yasadışı sol örgüte mensup bir kişiyi gözaltına alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, daha sonra bu kişinin kaldığı Dedeefendi-1 Sokak 19 numaralı apartmanın bodrum katındaki daireye operasyon düzenledi


http://www.internethaber.com/images/other/20071210.145200_ank132_7987.jpg
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri saat 10.30 civarında, ''hücreevi'' olduğu bildirilen eve sis bombası attıktan sonra baskın düzenledi. Evden silahla karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 1 kadın terörist ölü olarak ele geçirildi. İki adet silahıyla ele geçirilen kadın teröristin cenazesi saat 14.30 civarında evden çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Operasyon öncesi gözaltına alınan terörist ise sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Çatışmada yaralanan 2 polis memuru, olay yerine çağrılan ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri devam eden polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdür Ercüment Yılmaz, yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Çatışmanın meydana geldiği sokak, olaydan hemen sonra polis ekiplerince kontrol altına alındı. Güvenlik koridoru oluşturularak yaya ve araç girişine izin verilmeyen bölgede ve dairede, bomba imha ekipleri ile 2 adet patlayıcı dedektör köpeği patlayıcı madde araması yaptı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekiplerince toplanan deliller ise incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına götürüldü.

1 TERÖRİST YOLDA YAKALANDI

Ankara Valiliği, Cebeci'de düzenlenen operasyonda ''teslim ol'' çağrılarına silahla karşılık veren 1 kadın teröristin etkisiz hale getirildiğini, operasyon öncesi evden çıkan bir erkek teröristin de yolda yakalandığını bildirdi

alfonzo28
12-10-2007, 21:00
çok büyük olaylar olcak gibi gözüküo
haber için saol:)

kAcAhK
12-11-2007, 10:17
bilgin için teşekkürler felsefe kızı...

DİGİMAX
12-11-2007, 14:03
Hber için saol...
hayırlı haberlerini de bekleriz:)