PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın grup hesapları


pesimist
12-10-2007, 20:14
Beşiktaş, Porto takımıyla yapacağı maçta gruptan çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda deplasmanda yarın Portekiz'in Porto takımıyla son maçını yapacak Beşiktaş'ta, hedef rakibini yenerek gruptan çıkmak olarak belirlendi.

Grupta şu ana kadar 6 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, yarınki kritik sınavda rakibini yenerse gruptan çıkma başarısı gösterecek.

Ligde şu ana kadar yaptığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 yenilgi alan Beşiktaş, yarın Porto'yu yendiği takdirde hem gruptan çıkacak, hem de İstanbul'da uzatma dakikalarında mağlup olduğu rakibinden bu yenilginin rövanşını almış olacak.

İki takım arasındaki karşılaşma TSİ 21.45'te Estadio Do Dragao'da yapılacak.

Siyah-beyazlı ekip, şu ana kadar grup maçlarında deplasmanda varlık gösteremedi. Dış sahada Fransa'nın Olympique Marsilya takımına 2-0 mağlup olan ''Kara kartallar'', İngiltere'nin Liverpool takımına ise 8-0 gibi farklı şekilde yenilmişti. İstanbul'da Porto'ya 1-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, BJK İnönü Stadı'ndaki maçlarda Liverpool ve Olympique Marsilya takımlarını 2-1'lik skorlarla yenerek 6 puan topladı.

BERABERLİK DE YARAMIYOR

Beşiktaş'ın Porto karşısında alacağı muhtemel beraberlik bile siyah-beyazlı takıma yetmeyecek.

UEFA Kupası'na katılma şansı olmayan Beşiktaş, Porto'ya mağlup olduğu takdirde Şampiyonlar Ligi'ne de veda edecek. Rakibiyle berabere kaldığı takdirde puanını yediye çıkaracak siyah-beyazlı takım, bu durumda da elenmekten kurtulamayacak.

HAKEM İSVEÇLİ FRÖJDFELDT

Porto ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmayı, İsveçli Peter Fröjdfeldt yönetecek.

Fröjdfeldt'in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Henrik Andren ve Fredrik Nilsson yapacak. Daniel Stalhammar ise 4. hakem olarak maçta görev yapacak.

TELLO İÇİN AYRI BİR MAÇ

Beşiktaş ile Porto arasındaki karşılaşma siyah-beyazlı takımın Şilili futbolcusu Tello için de ayrı bir önem taşıyor.

Siyah-beyazlı ekibin Portekiz'in Sporting Lizbon takımından sezon başında transfer ettiği Tello, geçen sezon eski takımı forması altında Porto'ya Estadio Do Dragao'da serbest vuruştan bir gol atmıştı.

Uzun bir aradan sonra Portekiz'de Beşiktaş formasıyla görev yapacak Tello, Porto karşısında siyah-beyazlı takımın başarısı için ter dökecek.

BEŞİKTAŞ'TA 5 SAKAT OYUNCU BULUNUYOR

Beşiktaş'ın Porto ile yapacağı karşılaşmada, 5 oyuncu sakatlıkları nedeniyle forma giymeyecek.

Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Gökhan Zan ile geçtiğimiz hafta sakatlanan Ricardinho'nun yanı sıra dünkü antrenmanda sol alt baldırından sakatlanan Nobre maç kafilesinde yer almadı.

Bu arada, sakatlıkları geçen Serdar Kurtuluş ile İbrahim Kaş ise kafilede yer alırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde bu iki futbolcu yarınki maçta forma giyebilecek.

Beşiktaş'ın yarınki maça Rüştü, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello, Burak ve Bobo muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

KaynaK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=117817)

Eğer yenilirsek süpriz olmaz.!!!
Ama yenersek işte o zaman TARİH BİZİ DOĞRU DÜRÜST YAZAR.!!! :D