PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece sevgilisi için yemek yaparmış!


Hasret
01-22-2009, 14:49
TürkMax kanalında Serra Yılmaz'ın sunduğu 'Temel İçgüdü' isimli yemek programına konuk olan başarılı oyuncu Mustafa Uğurlu, asosyal bir yapısı olduğunu anlattı. Çok fazla insanla görüşmediğini ve yalnız kalmayı sevdiğini anlatan Uğurlu, "Gerçek aşkı tekrar tatmak istiyorum" diye konuştu. Aşkın sıkıntılarını çekmeye hazır olduğunu belirten Uğurlu, "Çok ızdıraplı bir şey" diyerek aşkın kolay kolay bulunamadığına değindi.

Kimseyi aramam
"Çok fazla insanla görüşmem. Yanımda hayatımı paylaştığım biri olduğu zaman bütün dünyayı unuturum" diyen Mustafa Uğurlu, arkadaşlıklarının böyle dönemlerde bir-iki yıl aksadığını, daha sonra yeniden sürdüğünü belirtti. Başkalarının kendisini aramasını pek beklemediğini ve fazla kişiyle de görüşmeyi sevmediğini belirten Mustafa Uğurlu, bunun asosyal yapısı ile ilgili olduğunu söyledi.

Konsantre olmak zor
Aşk için yaşam şartlarının da insanları zorladığını ifade eden ünlü oyuncu, "Bu şartlarda insanların konsantre olması da çok zor. Hiçbir şey doğru değil. Çok can sıkıcı. Dünyada da öyle. Gündüz yas tutuluyor, gece gezmeye gidiliyor, artık o halde. Sonra da buna yaşam diyoruz" diye konuştu. Pek yemek yapan birisi olmadığını ancak aşkı olduğu birisi için yemek yaptığını anlatan Mustafa Uğurlu, bunun da karşısındaki kişiyi çok etkilediğini sözlerine ekledi

http://img.sabah.com.tr/2009/01/22/gny/im/0CA65A74DEACBA43956CB368r.jpg