PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kylie şimdiden aileye girdi!


Hasret
01-22-2009, 14:48
Kendisinden tam 10 yaş küçük İspanyol model Andres Velencoso ile aşk yaşayan Kylie Minogue, sevgilisiyle İspanya'ya giderek onun ailesiyle tanıştı

Kylie Minogue, şu sıralar hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Bir yılı aşkın süredir kalbi boş olan 40 yaşındaki Avustralyalı ünlü şarkıcı, kendinden 10 yaş küçük İspanyol model Andres Velencoso ile aşk yaşıyor. Üç ay önce yakın arkadaşı Dita Von Teese'in Paris'te düzenlenen 36'ncı yaşgünü partisinde Velencoso ile tanışan Minogue, üç aydır genç modelle birlikte... Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte İspanya'nın romantik şehri Barcelona (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Barcelona)'ya giden güzel şarkıcı, Velencoso'nun Tossa de Mar'da yaşayan babası ve kız kardeşleri Sylvia ve Sonia ile tanıştı.

Çocuk sahibi olmayı isterim
Barcelona (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Barcelona)'da gezerken Hello dergisinin objektiflerine yakalanan çift, ilişkilerine dair konuşmazken, gözlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı. Kendisini duyarlı ve güvensiz bir erkek olarak nitelendiren Velencoso, 2003 yılında Jennifer Lopez (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Jennifer Lopez)'le Louis Vuitton reklamlarında yer alınca üne kavuşmuştu. Herkesin merak ettiği Velencoso, Hello dergisinin İngiliz versiyonuna bir röportaj verdi ve kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı:
* Küçüklüğümden beri ailem ne kadar yakışıklı olduğumu söyler durur. Benim için seks sembolü dendiğini duydum.
* Model olmaya karar verdiğimi söylediğimde babam benimle konuşmadı. Babam onun işini devam ettirmemi istiyordu, ama şimdi benimle gurur duyuyor.
* Yıllardır modellik yapmaya rağmen hala podyuma çıktığımda ilkgünkü gibi heyecanlanıyorum. Ama katalog ve reklam çekimlerinde de aynı şekilde heyecanlandığımı söyleyebilirim.
* Kendi ülkemde kadınların ilgisi daha fazla; ama yurtdışındayken aynı ilgiyi göremiyorum çünkü özellikle Amerika'da caddelerde ünlü yıldızlarla karşılaşmak çok daha kolay.
* Tanıdığım birçok model arkadaşım sevdikleri kızlarla daha çok vakit geçirebilmek için modellik kariyerlerine son verdi. Onları anlıyorum çünkü ben de uzun mesafelerin olduğu ilişkilerin adamı değilim en azından başta sevdiğimle arada mesafe olsun istemem.
* Zeki, güzel, eğlenceli ve iyi kalpli kadınlardan hoşlanırım.
* Dürüst ve biraz da bencilim.
* Bir model olarak yalnızlığa alışıyorsunuz ancak her zaman o özel insanı bulmak istiyorsunuz.
* En kısa zamanda bir aile kurmayı ve çocuk sahibi olmayı hayal ediyorum.
* Çocuklarım modellik yapmak isterse onları bu konuda desteklerim, bence herkes istediği mesleği yapmalı.
* Günlük hayatımda jean pantolonlar ve tişörtlerden vazgeçmem. Yazları ise şortlar ve sandaletler hayatımı kurtarır.
* Boş vakitlerimde spor yaparım, sinemaya giderim ve kitap okurum.

http://img.sabah.com.tr/im/2009/01/22/DE8AE28476A89743A5BD787Br.jpg