PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'den G.Antep'e sert cevap


Melancholy
01-21-2009, 19:48
http://www.tumspor.com/photos/532929235.jpg

Fenerbahçe, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın bugün Bekir'in transferi konusunda yaptığı açıklamayı eleştirerek, hayret ve esefle karşıladıklarını bildirdi...

Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Bekir İrtegün transferi ile ilgili olarak başkan vekilimiz Sayın Nihat Özdemir kulübümüzü temsilen Gaziantepspor Kulübü ile kurumsal olarak görüşmelere başlamıştır. Görüşmelerin başında Sayın Kızıl, sözleşmesinin sona ermesine yarım sezon kalmış Bekir İrtegün'ün transferi için kulübümüzden 3 milyon.500 bin Amerikan doları bonservis bedeli istemiş ve hemen ardından 1 milyon 500 bin Amerikan dolarına inmiştir. Ancak söz konusu bedelin de kulübümüz tarafından ekonomik gerçeklere uygun bulunmaması sebebi ile transfer görüşmeleri sonuçsuz kalmıştır.
Kulübümüz Bekir İrtegün'ü ya da bir başka futbolcuyu kesinlikle zorla transfer etme düşüncesinde değildir ve olamaz. Kaldı ki transfer koşulları TFF talimatları ile düzenlenmiş olup herkes için bağlayıcıdır. Bu noktada hatırlatmak isteriz ki, Sayın Kızıl bize yönelik olarak bu suçlamalarda bulunurken; sezon başında futbolcularımız Kemal Arslan, Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ı aramızda hiç bir anlaşma, görüşme ve mutabakat olmadığı halde kampa almış ve sözleşmesi devam eden bu futbolcularımız ile TFF Talimatlarına aykırı bir şekilde anlaşmıştır. Bunun ardından Gaziantep şehrine duyduğumuz saygı nedeniyle bu futbolculardan ikisi (Kemal kendi tercihi ile Kocaelispor'a transfer olmuştur) Gaziantepspor Kulübü'ne transfer olmuştur.
Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir.
Bu vesile ile belirtmek isteriz ki kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır. Fenerbahçe ismi Sayın Kızıl'ın kavrayamadığı kadar ağır ve kutsal değerler ifade etmektedir. Bizler için kutsal olan bu değerler parasal kaygı ve düşünceler ile kirletilemeyecek ve bu uğurda ağza alınamayacak kadar önemlidir. Aynı şekilde kurtuluş savaşımızın önemli kalelerinden Gaziantep şehri ve onun takımının ismi de Sayın Kızıl'ın kirletemeyeceği kadar şereflidir ve bizim için de önem ifade etmektedir."

tumspor

by_AL_BAY
01-22-2009, 14:59
ağır konuşmuş sayın özdemir tebrik ederim
seneye adam zaten bize beleş gelecek sayın kızıl seninkisi deveden ne kopardıysam kar hesabı;C