PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Can atiLLa MüzkLerıyLe UEFA'da


Hasret
01-21-2009, 18:53
Elektronik New Age müziğin ülkemizde ve yurt dışındaki başarılı temsilcisi Can Atilla, çıkardığı konsept albümler ve bulunduğu önemli projelerle müziğini dünya çapında tanıtmaya devam ediyor. Bu yıl ülkemizin ev sahipliği yapacağı UEFA Cup Final 2009'un tanıtım aşamalarından ilki olan "Finale İlk Adım" isimli logo lansmanı, Süreyya Operası'nda yapıldı. Bizans mozaikleri ile yeniden yorumlanan logonun tanıtımında Türkiye Futbol Federasyonu'nun isteği üzerine Can Atilla'nın büyük ses getiren"Sultanlar Aşkına" albümünden"Rumeli Hisarı'nın Yapılışı" isimli eser kullanıldı.

UEFA Final logosunun konsepti; İstanbul'un mirası ve tarihi yüzünü, geleneksel mozaik desenin modern bir uygulamasıyla bir araya getiriyor.

Kıtaları, ülkeleri ve takımları birleştiren UEFA Cup Final 2009 logo lansmanına müziği ile ses veren Can Atilla, UEFA yetkililerinin de hazır bulunduğu bu özel organizasyonda Türkiye sınırlarını bir kez daha aşmış oldu.

Geçtiğimiz aylarda ülkemizi ziyaret eden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth onuruna Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen özel resepsiyonda konser veren sanatçı, başta Kraliçe Elizabeth olmak üzere tüm davetlileri yine müziğine hayran bırakmıştı.