PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Galibiyet bizi alt gruptan kopardı"


Hasret
01-20-2009, 15:54
OYAK Renault'nun antrenörü Yücel Platin, Kepez Belediyesi deplasmanında 84-68'lik skorla aldıkları galibiyetin kendilerini ligin alt grubundan kopardığını söyledi.

Platin yaptığı açıklamada, son haftaların formda takımlarından olan Kepez Belediyesi karşısında maç boyunca çok iyi bir oyun sergilediklerini ve karşılaşma sonunda galibiyete ulaşmayı bildiklerini anlattı.

Genç oyuncularının her geçen gün daha iyi basketbol oynamaya başladığını, hücumda ve savunmada fazla hata yapmadıklarını dile getiren Platin, ''Bizim için çok anlamlı bir galibiyet aldık. Kepez Belediyesi karşısında aldığımız galibiyet, bizi alt gruptan kopardı. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra amacımız ilk 10 arasında iyi bir yer edinip play-off vizesi almak'' dedi.

Platin, Kepez Belediyesi'nin maç öncesi, sırası ve sonrasında kendilerine büyük bir misafirperverlik örneği gösterdiğini ifade ederek, ''Maça bir gün önce gittik. Bizimle yakından ilgilendiler, ihtiyacımız olup olmadığını sordular. Ayrıca taraftarları maçı gerçekten çok centilmence izledi. Kepez Belediyesi'ne ve taraftarlarına bu tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.