PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Kaybetme lüksümüzü kullandık"


Hasret
01-20-2009, 15:53
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde, ilk yarıda yenildiği Ceyhan Belediyesi karşısında rövanş maçını kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, ''İlk yarıda kaybetme lüksümüzü kullandık. Bu nedenle her maça final havasında çıkıyoruz'' dedi.

Yıldızoğlu, yaptığı açıklamada, ilk yarıda yaptıkları maçta Ceyhan Belediyesi'ne yenildiklerini hatırlattı. Hem sezon başında belirledikleri hedefe ulaşmak hem de olası bir play-off eşleşmesinde avantajlı duruma gelebilmek için rövanş maçını önemsediklerini ifade eden Yıldızoğlu, ''Rakibimiz karşısında çok iyi bir oyun sergileyemesek de karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf olduk'' diye konuştu.

Puan cetvelinde ikinci sıraya yükseldiklerini ve buradan kopmak istemediklerini anlatan Yıldızoğlu, şöyle devam etti:
''Henüz şampiyonluğa oynayacak bir takım hüviyetine kavuşamadık. Bununla ilgili çalışmalarımız sürecek. Oyun içindeki iyi mücadele ettiğimiz 4-5 dakikalık zaman dilimini tüm periyoda yayabilirsek her şey güzel olacak. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum. Bunu çözmek için iyiye doğru giden bir aşama ve çaba içindeyiz. Önümüzdeki günlerde daha iyi bir takım olacağız.''